ΚΡΗΤΗ

Συστήνουν επιτροπή για τα προβλήματα των παραγωγών της Κρήτης

” Είναι επιτακτική ανάγκη να δημιουργηθεί αυτή η Επιτροπή. “

του Αντώνη Παντινάκη

Συνάντηση για την δημιουργία μιας διευρυμένης Επιτροπής η οποία θα προτάξει τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο παραγωγικός κόσμος της Κρήτης, πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην Περιφέρεια Κρήτης.

“Είναι ένα ξεκίνημα. Είναι επιτακτική ανάγκη να δημιουργηθεί αυτή η Επιτροπή. Δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε πίσω. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στον εαυτό μας, στα παιδιά μας, στον τόπο μας και στα προϊόντα τα οποία παράγουμε”, δήλωσε ο πρόεδρος των αμπελοκαλλιεργητών και ελαιοκαλλιεργητών κ. Πριαμος Ιερωνυμακης, προσθέτοντας πως “από τον συνδικαλισμό δεν αποκλείεται κανείς. Όσοι δεν κλήθηκαν σήμερα, θα κληθούν τις επόμενες ημέρες. Σκοπεύουμε να έρθουμε σε επαφή τις επόμενες ημέρες και με τους αλιείς, γιατί κι αυτοί αγρότες είναι”

Όπως ανέφερε ο κ. Ιερωνυμακης, μερικά από τα προβλήματα που ενώνουν τους παραγωγούς της Κρήτης είναι “οι ελιές, το θέμα του ΕΛΓΑ – γιατί το Δημόσιο χρωστά από το 2011 εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τα οποία δεν έχει καταβάλει μέχρι σήμερα. Επίσης, έχουμε τα θέματα των κόκκινων δανείων, του ασφαλιστικού και του φορολογικού”.

Συστήνουν επιτροπή για τα προβλήματα των παραγωγών της Κρήτης
.cretalive.