ΕΛΛΑΔΑ

Σύμβουλος της Τασίας Χριστοδουλοπούλου χλευάζει το συλλαλητήριο για την Μακεδονία

Ανέβασε ένα meme που δείχνει ως ελληνική την Σικελία και γράφει ειρωνικά «Μην μας την επάρουνε»

Ένα meme που δείχνει την Σικελία ως ελληνική ανέβασε στο προφίλ του στο facebook ο μετακλητός υπάλληλος της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, δικηγόρος Γιώργος Νικολόπουλος, επιλέγοντας να δείξει έτσι τον χλευασμό του προς το συλλαλητήριο για την Μακεδονία.

Το meme κάνει τον γύρο του Διαδικύου τις τελευταίες ημέρες από πολέμιους του συλλαλητηρίου και, φυσικά, υμνητές της κυβέρνησης, με προφανή διάθεση ειρωνίας και απαξίωσης του συνθήματος «Η Μακεδονία είναι ελληνική», που κυριάρχησε στο συλλαλητήριο. «Η Σικελία είναι Ελλάδα, δεν την χαρίζουμε στους Ιταλούς» γράφει το μήνυμα, μαζί με έναν χάρτη που δείχνει όλες τις αρχαίες ελληνικές πόλεις του νησιού.

«Μη μας την επάρουνε την Σικελίαν» ήταν το ειρωνικό σχόλιο με το οποίο συνόδευσε την ανάρτησή του ο κύριος Νικολόπουλος, που είναι δικηγόρος και έχει εργαστεί ως μετακλητός υπάλληλος της κυρίας Τασίας Χριστοδουλοπούλου, αντιπροέδρου της Βουλής και πρώην υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής με την κυβέρνηση Τσίπρα.

Πάντως αν και η συγκεκριμένη φωτογραφία ανέβηκε στο προφίλ του στο facebook, πλέον δεν υπάρχει εκεί, πιθανόν λόγω των αντιδράσεων.

nikolopoulos-tasia-sikelia

Δείτε επίσης