ΚΟΣΜΟΣ

Τέξας: 26χρονη αυνανιζόταν δημοσίως, συνελήφθη και… συνέχισε μέσα στο περιπολικό!

Μια ημίγυμνη γυναίκα συνέλαβαν οι αστυνομικοί στο Όστιν του Τέξας, καθώς η 26χρονη αυνανιζόταν δημοσίως. Η σύλληψη όμως δεν την ενόχλησε καθώς φαίνεται, αφού συνέχισε να αυνανίζεται και μέσα στο περιπολικό!

Η αστυνομία εκλήθη από το ξενοδοχείο JW Marriott στο Όστιν στις 5:20 το απόγευμα της Τρίτης. Η καταγγελία αφορούσε σε «μια γυναίκα στην άκρη του δρόμου που κρατά ένα ασημένιο αντικείμενο στα απόκρυφά της με τα πόδια της ψηλά στον αέρα και ορθάνοιχτα», όπως αναφέρει το βιβλίο συμβάντων της αστυνομίας.

Ένας υπάλληλος του ξενοδοχείου ανέφερε ότι άκουγε την γυναίκα «να βγάζει αναστεναγμούς και βογγητά», σύμφωνα πάντα με την αναφορά της αστυνομίας. Ο ίδιος δήλωσε ότι η γυναίκα αυνανιζόταν στην άκρη του δρόμου για επτά με οκτώ λεπτά και πως του φώναξε να κάνει πίσω όταν εκείνος την πλησίασε για να την κάνει να σταματήσει.

Αμέσως μετά, ημίγυμνη, μπήκε σε κοντινό μπαρ – εστιατόριο, κάθισε σε ένα τραπέζι και συνέχισε να αυνανίζεται. Όταν έφτασε η αστυνομία, σταμάτησε να κουνά τα χέρια της κάτω από το τραπέζι και τα τοποθέτησε από πάνω, ώστε να φαίνονται, αλλά οι αστυνομικοί πρόσεξαν ότι «δεν φορούσε καθόλου παντελόνι»!

Αμέσως μετά την σύλληψή της και αφού οδηγήθηκε με χειροπέδες στο περιπολικό, συνέχισε να… αυτοϊκανοποιείται στο πίσω κάθισμα, μέχρι που έφτασε στο τμήμα. Εκεί αναγνωρίστηκε ως Ντόβι Νίκελς, 26 ετών και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες προσβολής δημοσίας αιδούς και αφέθηκε ελεύθερη καταβάλλοντας εγγύηση 3.000 δολαρίων.