ΥΓΕΙΑ

Τέσσερις πρωινές συνήθειες για ευεξία και επιτυχία

Υπάρχουν μερικές συνήθειες που αν τις αναπτύξεις καθημερινά και τις εφαρμόσεις το πρωί που ξυπνάς θα δώσουν στη μέρα σου την ώθηση που χρειάζεσαι για να αποδόσεις 100% χωρίς άγχος αλλά με ενέργεια.

Βαθειές Εισπνοές:
Ξεκίνα την ημέρα σου βγαίνοντας στο μπαλκόνι σου στον καθαρό αέρα ή ανοίγοντας το παράθυρο σου και εφάρμοσε βαθειές αναπνοές. Η τεχνική είναι απλή: εισέπνευσε για 3 δευτερόλεπτα, κράτησε την αναπνοή σου για 4 δευτερόλεπτα και εξέπνευσε για 5 δευτερόλεπτα. Κάντο 5 φορές. Η βαθειά αναπνοή οξυγονόνει τα κύτταρά σου και απευλευθερώνει ενέργεια.

Αποτοξίνωση και νερό:
Μόλις ολοκληρώσεις τις αναπνοές σου, πιες νερό! Πιες 2 ποτήρια μεγάλα νερό χωρίς να έχει προηγηθεί φαγητό ή κάποιο άλλο ρόφημα. Το νερό με άδειο στομάχι αυξάνει το μεταβολισμό και ενυδατώνει τον οργανισμό σου.

Τεντώσου ή κάνε κάποια μικρή άσκηση:
Μετά τον ύπνο είναι σημαντικό να βοηθήσεις το σώμα σου να ξεπιαστεί και να το φορτίσεις με ενέργεια! Κάνε κάποιες ασκήσεις τεντώματος ή καθίσματα ή push ups.

Προετοίμασε τα γεύματά σου:
Πολλοί άνθρωποι δεν τρώνε υγιεινά για τον απλό λόγο ότι δεν προετοιμάζουν το φαγητό που θα πάρουν μαζί τους. Αφιέρωσε 15 λεπτά για να πακετάρεις τα γεύματά σου και να τα προγραμματίσεις. Θα δεις πως δεν είναι δύσκολο και θα σε κάνει να φας πιο υγιεινά.