ΚΟΣΜΟΣ

Τα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα της Ρωσίας το τερματίζουν -Χρυσά σαλόνια, βασιλικά πορτραίτα [εικόνες]

Αυτά τα 4 πλουσιόπαιδα από την Ρωσία έχουν συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα με τον πολυτελή τρόπο που ζούνε.

Κι αυτό γιατί πρόκειται για μία ομάδα πλούσιων νέων που έχουν αφήσει την Ρωσία και ζουν μόνιμα στην Βρετανία μέσα στα πλούτη και την χλιδή.

Εχοντας γίνει ένα με την βρετανική ελίτ, τα πλουσιόπαιδα με καταγωγή από την Ρωσία είναι απόγονοι πλούσιων μεγιστάνων που μετανάστευσαν στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991.

Αν και κακομαθημένα και πλουσιόπαιδα, τα Rich kids από την Ρωσία δεν επιδεικνύουν με το παραμικρό τα πλούτη τους, αν και αυτά φαίνονται σε κάθε τους φωτογραφία στο Instagram.

Αννα Μιλιάσκαγια

Η 22χρονη Αννα είναι η κόρη Ρώσου ηθοποιού και επιχειρηματία και ζει στο Λονδίνο αφήνοντας πίσω το περίφημο αρχοντικό της το οποίο βρίσκεται στην περίφημη γειτονιά που μένουν όλοι οι μεγιστάνες, μαζί και ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Συχνάζει στα Harrods, πηγαίνει από εξωτικό σε εξωτικό νησί και είναι μέλος της πιο ακριβής και πριβέ λέσχης του Λονδίνου.

Οσο για τα ρούχα της, η Αννα φοράει μόνο ρούχα διάσημων οίκων με προτίμηση στον οίκο Hermes, ενώ μέχρι και οι παντόφλες της είναι Louboutin.

Φίλιπ Γκαζμανόβ

Ο Φίλιπ είναι ο γιος του Ρώσου popstar Ολεγκ και μοιράζει τον χρόνου ανάμεσα σε Ρωσία και Βρετανία.

Μετακινείται φυσικά από χώρα σε χώρα με το ιδιωτικό του τζετ και αν και πλουσιόπαιδο έχει στρωθεί στην δουλειά έχοντας δημιουργήσει το δικό του Uber για φορτηγά.

Είναι μέλος της πιο μυστικής λέσχης της Ρωσίας και συχνάζει στα πιο ακριβά εστιατόρια του κόσμου για φαγητό.
Αναστασία Λαλάχοβα

Η Αναστασία μετακόμισε στην Βρετανία σε ηλικία 14 ετών, έχει φοιτήσει στα πιο ακριβά ιδιωτικά σχολεία της χώρας και τώρα δουλεύει ως μοντέλο, όταν βέβαια δεν κάνει διακοπές.

Η Αναστασία λατρεύει τα ταξίδια και γι΄αυτό έχει γυρίσει με το ιδιωτικό της τζετ σχεδόν όλο τον κόσμο.

Σασα Ιγκνάτιεβ

Είναι το μεγαλύτερο party animal από τους τέσσερις, καθώς το μόνο που κάνει είναι να παρτάρει το καλοκαίρι σε Μύκονο, Μονακό και Ιμπιζα και το χειμώνα να κάθεται με τις εβδομάδες σε κυριλέ σαλέ στην Ελβετία και την Γαλλία.

Ντύνεται από εκεί που αγοράζει τα ρούχα τους οι γαλαζοαίματοι και πληρώνει περίπου 12.000 λίρες ως ετήσια συνδρομή στην ιδιωτική του λέσχη.

Ο πατέρας του είναι επιχειρηματίας, ενώ το εξοχικό τους σπίτι στο Κεντ της Αγγλίας έχει από σάουνα μέχρι και πισίνα, ενώ το σαλόνι τους είναι γεμάτο με χρυσές λεπτομέρειες.