ΓΥΝΑΙΚΑ

Τα κομμάτια-κλειδιά της χειμερινής γκαρνταρόμπας και πώς να τα φροντίσετε σωστά

Το αγαπημένο σας oversized πουλόβερ, η ιβουάρ μεταξωτή παντελόνα που σας κολακεύει όσο κανένα άλλο ρούχο, το λευκό βαμβακερό πουκάμισο, το αγαπημένο σας κρεπ φόρεμα. Το να επενδύετε σε διαχρονικά κομψά κομμάτια που δε σας προδίδουν σε εμφάνιση είναι ένα πράγμα, είναι όμως πολύ περισσότερα εκείνα που πρέπει να κάνετε αν θέλετε να τα κρατήσετε για πολύ καιρό ακόμα στη ντουλάπα σας.

Πώς λοιπόν θα φροντίσετε αυτά τα αγαπημένα σας «φετίχ» χωρίς να ανησυχείτε; Για να έχετε άψογα αποτελέσματα στο πλύσιμο των ρούχων δεν απαιτείται κόπος, αλλά ο σωστός τρόπος.

Επιλέγετε πάντα το σωστό πρόγραμμα πλύσης

Διαχωρίζετε σωστά τα ρούχα σας ανάλογα με το χρώμα και το ύφασμά τους και επιλέγετε το κατάλληλο πρόγραμμα (πχ. λευκά, χρωματιστά, ευαίσθητα, μάλλινα κλπ). Μπορείτε όμως να εμπιστευτείτε το πλυντήριο σας γι αυτό; Οι συσκευές Electrolux δεν πλένουν απλώς, διατηρούν και φροντίζουν το στυλ σας. Τα ρούχα σας δείχνουν καινούρια για περισσότερο καιρό, τα χρώματα δεν ξεθωριάζουν και διατηρείται το shape και η υφή τους.

Η Electrolux σου εγγυάται τέλεια αποτελέσματα πλύσης, ακόμα και στα ευαίσθητα υφάσματα, όπως μάλλινα και μεταξωτά που προορίζονται αποκλειστικά για πλύσιμο στο χέρι.

Φροντίστε να βάζετε πάντα τη σωστή δοσολογία απορρυπαντικού

Έτσι θα πλένονται τα ρούχα σας σωστά. Η υπερβολική ποσότητα δεν επιτρέπει να ξεβγαλθούν καλά και μένουν στάμπες απορρυπαντικού στα ρούχα και στο πλυντήριό σας. Ομοίως και η μικρή ποσότητα απορρυπαντικού δεν καθαρίζει επαρκώς τα ρούχα. Το σύστημα SensiCare της Electrolux εξασφαλίζει το σωστό επίπεδο φροντίδας για τα ρούχα σας, προσαρμόζοντας το χρόνο, την ενέργεια και την κατανάλωση νερού για κάθε φορτίο. Έτσι αποτρέπεται η υπερβολική πλύση των ρούχων, ενώ διατηρούν την όψη και την απαλότητα τους.

 

Συμβουλευτείτε πρώτα και τις ετικέτες των ρούχων. Προσοχή στα ευαίσθητα ρούχα που ξεβάφουν σε μεγάλες θερμοκρασίες αλλά και στα μάλλινα που δεν χρειάζονται στύψιμο, διαφορετικά θα καταστραφούν.

Τα στεγνωτήρια της Electrolux Delicate Care φροντίζουν την πιο τρυφερή φροντίδα στα ρούχα μας! Η τεχνολογία DelicateCare εγγυάται την αποφυγή συρρίκνωσης, αφού ο κάδος κάνει συγκεκριμένες κινήσεις στη σωστή θερμοκρασία ανάλογα με το ύφασμα για σωστή φροντίδα με ακρίβεια. Ως αποτέλεσμα, όλα τα ρούχα ακόμα και τα μάλλινα και τα μεταξωτά στεγνώνουν άψογα αλλά με προσοχή. Τα ρούχα σας αξίζουν το καλύτερο.

Σεβαστείτε τις ντελικάτες υφές και μην τις ταλαιπωρείτε άδικα. 

Με το σύστημα SteamCare των πλυντηρίων της Electrolux έχετε επαγγελματικά αποτελέσματα από την άνεση του σπιτιού σας. Ολοκληρώστε τον κάθε κύκλο πλύσης με ατμό για να μειώσειτε το τσαλάκωμα κατά 1/3, για ένα λείο αποτέλεσμα χωρίς τη θερμότητα του σιδερώματος. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το SteamCare για να φρεσκάρετε τα ρούχα σας από οσμές και να αποφύγετε το περιττό πλύσιμο.

Πιο φρέσκα ρούχα με αίσθηση φρεσκοπλυμένου

Επιπλέον, το σύστημα FreshScent των πλυντηρίων Electrolux μπορεί να συνδυάσει άρωμα με απαλό ατμό για φρεσκάρισμα των ευαίσθητων ρούχων. Για να μπορείτε να απολαύσετε αυτό το αίσθημα του φρεσκοπλυμένου χωρίς να χρειαστεί να πλύνετε τα ρούχα σας.

Ανακαλύψτε εδώ όλες τεχνολογίες των συσκευών Electrolux και αλλάξτε τη ζωή σας!

marieclaire.gr