ΕΛΛΑΔΑ

Τα μαζεύει ο Δρίτσας μετά τον σάλο από τις δηλώσεις του: Προφανώς και δεν αποδέχομαι βιασμούς παιδιών

Να δικαιολογηθεί για τα όσα είπε σχετικά με το ότι «βιασμοί παιδιών στη Μόρια γίνονται μια φορά το εξάμηνο» επιχείρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε με τη σχετική δήλωση που έκανε βρισκόμενος στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ σε αντιπαράθεση που είχε με τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Σπύρο Καρανικόλα, ο κ. Βίτσας μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 τόνισε ότι «έχει απομονωθεί το σύνολο των λεχθέντων» και ότι «ο λόγος είναι ατελής γιατί ανταλλάξαμε φράσεις».

«Αισθάνομαι άσχημα, δεν μπορώ να δικαιολογήσω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Δεν υπάρχει κανένας στην Ελλάδα που να μπορεί να δικαιολογεί βιασμούς ανηλίκων με βάση τη συχνότητα», είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας την ίδια ώρα τον εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ για προβοκάτσια, αφού «ολόκληρο σύστημα απομονώνει ένα τμήμα του διαλόγου». «Προφανώς και δεν αποδέχομαι βιασμούς μικρών παιδιών», συνέχισε.

Το βίντεο με τη δήλωση Δρίτσα
Δείτε το σχετικό απόσπασμα της συζήτησης για το μεταναστευτικό και την αντιπαράθεση που ξέσπασε ανάμεσα στους δύο βουλευτές.