ΚΟΣΜΟΣ

Τι χριστουγεννιάτικα δώρα κάνει ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Από σοκολατάκια μέχρι και μετοχές αξίας 10.000 δολαρίων προσφέρει ο Γούορεν Μπάφετ στα αγαπημένα του πρόσωπα

Τι δώρα επιλέγει να δώσει στην οικογένεια του τα Χριστούγεννα ο Γουόρεν Μπάφετ;

Τα αγαπημένα δώρα που επιλέγει να κάνει ο Αμερικανός διάσημος επενδυτής στους αγαπημένους του για τα Χριστούγεννα περιλαμβάνουν φορέματα, σοκολάτες και φακέλους με μετρητά χιλιάδων δολαρίων.

Ο CEO της Berkshire Hathaway δεν ξεχνά να μοιράζει λίγη «χαρά» τριγύρω του στην περίοδο των εορτών.
Δείτε ποια είναι τα δώρα που επιλέγει σταθερά, εδώ και δεκαετίες, σύμφωνα με το Business Insider:

Χριστουγεννιάτικες κάρτες και σοκολάτες

Ο Γουόρεν Μπάφετ στέλνει κουτιά με γλυκά και σοκολάτες από την See’s Candies, μια από τις καλύτερες επενδύσεις της Berkshire, μαζί με μια κάρτα με τις θερμότερες ευχές του δισεκατομμυριούχου.

Το 2013, η ευχετήρια κάρτα έδειχνε τον Μπάφετ ντυμένο ως «Walter White» τον χαρακτήρα από τη σειρά «Breaking Bad» με το μήνυμα «Have yourself a Meth-y Little Christmas».

Φορέματα

Ο Γουόρεν Μπάφετ σύμφωνα με το CNBC, τη δεκαετία του 1960 συνήθιζε να πηγαίνει στο κατάστημα ρούχων Topps, ένα κατάστημα με φορέματα στην Ομάχα, την πόλη από την οποία κατάγεται.

Εκεί έδινε σε μια υπάλληλο του καταστήματος μία λίστα με όλα τα μεγέθη που φορούσαν οι γυναίκες της ζωής του και η πωλήτρια διάλεγε τα φορέματα.

Μετρητά και μετοχές

Παλιότερα έδινε 10.000 δολάρια μετρητά σε ένα φάκελο. Όπως ήταν φυσικό οι παραλή[τες του απίστευτου αυτού δώρου το σπαταλούσαν αμέσως και έτσι ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής σκέφτηκε κάτι ακόμα καλύτερο καθώς πλέον στον φάκελο δεν βρίσκονται μετρητά αλλά μετοχές αξίας 10.000 δολαρίων, από εταιρείες όπως η Coca Cola και η Wells fargo!!!