ΚΡΗΤΗΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Τον πέταξε κακήν – κακώς έξω από το μαγαζί του σε μία από τις πλέον τουριστικές περιοχές της Κρήτης!

Για ένα ακόμη καλοκαίρι τα Μάλια πρωταγωνιστούν στα πρωτοσέλιδα των σκανδαλοθηρικών εφημερίδων της Βρετανίας με τα καμώματα των νεαρών και τα μύρια όσα που συμβαίνουν κάθε βράδυ στα κλαμπ της περιοχής.

Ιδιοκτήτης καταστήματος που δραστηριοποιείται στα Μάλια, αναγκάστηκε να πετάξει έξω από το κατάστημά του νεαρό Βρετανό. Τον λόγο που προχώρησε σε αυτή την ενέργεια εξήγησε στην εφημερίδα «Daily Star” ο κ. Παράσχος, ο οποίος έχει το «Kings Tattoo”, που λειτουργεί 24 ώρες.

«Το πιο τρελό πράγμα που έχω δει είναι έναν άνδρα να αυ……. πίσω από την πλάτη μου. Έκανα ένα τατουάζ στον φίλο του, όταν πρόσεξα πως είχε βάλει τα χέρια του μέσα από το παντελόνι του. Του είπα αν θέλει να πάει στην τουαλέτα. Αυτός αρνήθηκε και συνέχισε! Αναγκάστηκα να τον πετάξω έξω από το μαγαζί μου. Στις 3 το πρωί, όλοι είναι μεθυσμένοι και δεν ξέρουν τι κάνουν”, είπε στην εφημερίδα ο κ. Παράσχος.

Δυστυχώς, και φέτος το καλοκαίρι, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατακλύζονται από φωτογραφίες με τα «σόδομα και γόμορα” που συμβαίνουν στα Μάλια με τους θερμόαιμους Βρετανούς τουρίστες.

Παρα…Κρητικά | Η άλλη όψη της… Κρητικής είδησης

(με πληροφορίες από Daily Star και The Sun)