ΚΡΗΤΗ

Του ζητούν να φύγει σε πέντε ημέρες!- H Κτηματική Εταιρεία αποφάσισε να του κάνει έξωση, ενάμιση χρόνο μετά την αγορά της επιχείρησης!

Του Αντώνη Παντινάκη

Τον Αύγουστο του 2017 ξόδεψε ένα σωρό λεφτά για να δημιουργήσει μία επαγγελματική στέγη, εξασφαλίζοντας εργασία και στον ίδιο του τον εαυτό αλλά και στη σύζυγό του! Σήμερα, ενάμιση χρόνο μετά, όλα κινδυνεύουν να τιναχθούν στον αέρα! Και το προσωπικό κι επαγγελματικό τους μέλλον να μοιάζει θολό και αβέβαιο!

Προθεσμία να εγκαταλείψει το χώρο της επιχείρησής του, σε πέντε ημέρες, έχει ένας ιδιοκτήτης περιπτέρου στην πλατεία Δασκαλογιάννη, δίπλα ακριβώς από την πίσω είσοδο των δικαστηρίων!

Όπως υποστηρίζει, η Κτηματική Εταιρεία αποφάσισε να του κάνει έξωση, λαμβάνοντας και για εκείνον την ίδια ακριβώς απόφαση που ισχύει για τους συναδέλφους του επί της Δικαιοσύνης.

«Μου έστειλαν ένα χαρτί σαν κι αυτό που έστειλαν και στους από κάτω, στην Δικαιοσύνης, που γίνονται τα έργα ανάπλασης. Το χαρτί αυτό λέει ότι μας γίνεται έξωση κι ότι σε πέντε ημέρες πρέπει να φύγουμε. Στους συναδέλφους όπου βρίσκονται στο χώρο των έργων να το καταλάβω. Αλλά, εδώ στην πλατερία Δασκαλογιάννη, για ποιο λόγο να γίνει κάτι τέτοιο; Βλέπετε να γίνονται εδώ έργα;», αναρωτιέται ο ίδιος στο Cretalive τονίζοντας ότι «η απόφαση αυτή είναι, απ’ ότι μου είπαν, από τα προηγούμενα χρόνια, νομίζω από το 2016».

Η ζωή του Ηρακλειώτη επαγγελματία έχει γίνει άνω – κάτω. «Εγώ το περίπτερο το αγόρασα πέρυσι, τον Αύγουστο του 2017. Έδωσα ένα σωρό λεφτά, καταχρεώθηκα. Πήγα στον Δήμο, μου υπέγραψαν. Άμα δεν μου υπέγραφαν ή μου έλεγαν ότι το περίπτερο σε ένα χρόνο θα φύγει, δεν θα το αγόραζα! Θα έκανα κάτι άλλο», υπογραμμίζει!

Στην παρούσα φάση, τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του με την οποία διατηρούν το περίπτερο, προσπαθούν να με καθαρό μυαλό να δουν τις επόμενες κινήσεις τους.

«Θα κινηθούμε νομικά. Θα κάνουμε ασφαλιστικά μέτρα, μηνύσεις, οτιδήποτε είναι νόμιμο. Θα μιλήσω όμως πρώτα με τον δικηγόρο μου. Θα κάνω ό,τι μου πει εκείνος», αναφέρει επίσης ο Ηρακλειώτης επαγγελματίας, ξεκαθαρίζοντας ότι «άμα μου δώσει αποζημίωση ο Δήμος, θα τους δώσω το κλειδί και θα φύγω!».

cretalive.gr