ΚΡΗΤΗ

Του πέρασαν χειροπέδες λόγω… έρωτος!

Σάστισε από το φιλί ενός αγνώστου

Κεραυνοβολήθηκε από έρωτα μόλις είδε μία Ηρακλειώτισσα ηλικίας 19 ετών και θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματά του δίνοντάς της ένα φιλί.

Μόνο που η 19χρονη έβλεπε για πρώτη φορά στη ζωή της τον 21χρονο «ερωτοχτυπημένο» που την ακολουθούσε σε περιοχή του Ηρακλείου για να κάνει πράξη την επιθυμία του και όχι μόνο δε δέχτηκε το φιλί που εισέπραξε, αλλά απεναντίας του έκανε και μήνυση, με αποτέλεσμα ο νεαρός Ηρακλειώτης να συλληφθεί.

Το περιστατικό που περιέγραψαν στην «Π» αστυνομικές πηγές έγινε στην περιοχή των Πατελών. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης ο 21χρονος, ο οποίος περιγράφεται ως ένας λεπτοκαμωμένος και βραχύσωμος νέος, περπατώντας σε δρόμο της περιοχής είδε την 19χρονη να μιλάει στο κινητό της τηλέφωνο.

Όπως περιγράφεται, όταν την πλησίασε σε απόσταση αναπνοής, ο ίδιος εξέφρασε τον έρωτά του προς εκείνη, της έπιασε το χέρι και κατάφερε να τη φιλήσει στον… κούτελο.

Η 19χρονη τρομοκρατημένη, καθώς δεν γνώριζε τον νεαρό, κατάφερε να τον αποφύγει ενώ στη συνέχεια σοκαρισμένη όπως ήταν τηλεφώνησε στην Αστυνομία.

Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, έχοντας την περιγραφή του, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης.

patris.gr/