ΚΟΣΜΟΣ

Το μοσχαράκι με τα πέντε πόδια που κλέβει τις καρδιές των αγροτών

Οι αγρότες Ματ Αλεξάντερ και Μάγκιν Ντέιβις έσωσαν ένα πεντάποδο μοσχάρι όταν αποφάσισαν να το αγοράσουν σε μια δημοπρασία.

Το ζώο είναι ιδιαίτερα σπάνιο καθώς όχι μόνο έχει ένα πόδι περισσότερο αλλά αυτό κρέμεται από το… κεφάλι του. Το πεντάποδο μοσχάρι έκλεψε αμέσως τις καρδιές του ζευγαριού οι οποίοι προκειμένου να είναι ευτυχισμένο αγόρασαν μαζί και τη μητέρα του.

“Μόλις το είδα το αγάπησα. Ήταν τόσο χαριτωμένο που ήθελα αμέσως να το αγοράσω ενώ κατάλαβα ότι κανείς άλλος αγρότης δεν θα το έκανε. Όλοι έψαχναν ζώα που να τους βοηθάνε στην παραγωγή και όχι κάτι χαριτωμένο για να το βάλουν στη φάρμα τους. Αν δεν το αγοράζαμε δεν θα είχε επιβιώσει”, εξηγεί η Μάγκιν.

Ένα μοσχάρι με fun page στο facebook
Είναι πιθανό το πεντάποδο μοσχάράκι να χρειαστεί σύντομα κάποια επέμβαση προκειμένου να του αφαιρεθεί το πέμπτο πόδι. Αυτό, όμως, θα εξαρτηθεί από το αν θα μπορέσει να επιβιώσει μιας τέτοιας εγχείρησης.

Το πεντάποδο μοσχαράκι ονομάστηκε Elsie και ήδη έχει αποκτήσει τη δική του fun page στο facebook με το όνομα ‘Elsie’s Journey’.