ΣΧΕΣΕΙΣ

Το σωστό στοματικό σεξ!

Σίγουρα μια γυναίκα που απολαμβάνει να ευχαριστεί τον σύντροφό της εκτιμάται και με το παραπάνω και πόσο μάλλον μια γυναίκα που ξέρει τι αρέσει στους άντρες όσο αφορά το στοματικό σεξ. Υπάρχουν μερικοί απλοί τρόποι να μείνεις αξέχαστη με το στοματικό σου σεξ. Μην ξεχνάς ότι οι άντρες δεν έχουν πολλά κουμπάκια χρήσης όπως οι γυναίκες!

Πρώτον και σημαντικότερον! Πρέπει όταν κάνεις στοματικό σεξ να το απολαμβάνεις!Ένα σεξ που κάποιος από τους δυο το κάνει από αγγαρεία η βαριέται δεν έχει νόημα. Μια γυναίκα που είναι καλλιτέχνης του στοματικού σεξ, είναι αυτή που θέλει και ξέρει να προσφέρει την ηδονή. Για να το απολαύσει περισσότερο τότε θα σου πώ ότι εκείνη την στιγμή είναι υπό την απόλυτη εξουσία σου!

Δεύτερον, πρόσεξε μην τον πονέσεις! Τα δόντια και δαγκωματιές δεν αρέσουν σχεδόν σε κανέναν. Αντιθέτως προκαλούν άγχος με αποτέλεσμα να μην μπορεί να χαλαρώσει και να το ευχαριστηθεί! Ένας άντρας νιώθοντας τα δόντια πάνω σε ό,τι πολυτιμότερο έχει τον λούζει κρύος ιδρώτας. Αντιθέτως όταν τον αγκαλιάζουν τα χείλη σου νιώθει θαλπωρή…

Τρίτον, χρησιμοποιήσε τα χέρια σου! Οι αργές κινήσεις, δίνουν το κάτι παραπάνω! Όσο εσύ δίνεις έμφαση στην γλώσσα και στα χείλη μου, χάιδευε το πέος του με αργές κινήσεις πάνω κάτω , ακολουθώντας το τι κάνει το στόμα σου. Ωστόσο αν δε του αρέσουν τα χέρια άστον να απολαύσει το θέαμα χωρίς. Αν θες μπορείς να βάλεις λίγο ελαιόλαδο ή λιπαντικό στο χέρι σου και να του κάνεις ένα μασάζ πριν ή μετά το στοματικό. Θα το εκτιμήσει πολύ περισσότερο!

Τέταρτον, αν σιχαίνεσαι την ολοκλήρωση της διαδικασίας απλά μην το συνεχίσεις. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ξενέρωμα για έναν άντρα από το να τελειώσει στο στόμα σου και εσύ νατρέξεις κατευθείαν στο μπάνιο κατευθείαν μόλις τελειώσει. Απλά αν δεν μπορείς μην τον αφήσεις να τελειώσει εκεί!

Πέμπτον και ουσιαστικό! Όταν ασχολείσαι με το πέος του, δεν ασχολείσαι μόνο με την κεφαλή του!

Αν το κάνεις ,να το κάνεις σωστά και ολοκληρωμένα!Αν και πολλοί άντρες ντρέπονται να ζητήσουν αυτό που πραγματικά θέλουν, ασχολήσουμε με όλο το πέος και λίγο παρακάτω προς τους όρχεις! Θα σε θυμάται μια ζωή.