ΕΛΛΑΔΑ

Το… “σύστημα” του μεγάλου τυχερού που κέρδισε 4,7 εκατ. ευρώ

Τελικά η συνταγή για να πιάσει κάποιος το Τζόκερ και να γίνει εκατομμυριούχος, είναι θέμα έμπνευσης. Την περασμένη Κυριακή, ένας υπερτυχερός στην Ξάνθη «έσπασε την μπάνκα», και κέρδισε το τεράστιο ποσό που σίγουρα θα αλλάξει τη ζωή του. Τι έκανε; Πρώτον, άλλαξε πρακτορείο. Δεύτερον, έπαιζε  τα νούμερα της συζύγου του.

Η δικαίωση άργησε δύο χρόνια, αλλά ήρθε. Δύο φορές κάθε εβδομάδα, ο εκατομμυριούχος πλέον από την Ξάνθη, έπαιζε το ίδιο δελτίο. Την Κυριακή κάτι άλλαξε στις συνήθειές του. Πληροφορήθηκε για ένα… τυχερό πρακτορείο, το οποίο πρόσφατα, όπως τού είπαν, έδωσε 100.000 ευρώ σε έναν τυχερό, στο λαχείο.

Αυτό ήταν. Έφυγε από το… συνηθισμένο πρακτορείο και πήγε στο… τυχερό. Την Κυριακή δεν ενημερώθηκε για την κλήρωση. Δύο χρόνια χωρίς επιτυχία, είχε καναντήσει ρουτίνα για τον ίδιο. Την επομένη όμως, διάβασε την κλήρωση. Την πρώτη φορά δεν το πίστεψε. Χρειάστηκε και δεύτερη και τρίτη και τέταρτη, πολλές φορές, για να πειστεί και ο ίδιος ότι είχε κερδίσει πάνω από 4,7 εκατ. ευρώ!

Τα υπόλοιπα αποτελούν ιστορία. Ο υπερτυχερός από την Ξάνθη άλλαξε πρακτορείο γιατί… έτσι έκρινε και επέμεινε στην έμπνευση της συζύγου. Το ρίσκο της αλλαγής, σε συνδυασμό με την πίστη στο σύστημα των τριών ευρώ.

πηγή: protothema.gr

(στη φωτογραφία οι ιδιοκτήτες του τυχερού πρακτορείου στην Ξάνθη, Μανώλης Φανουράκης και Νίκος Ευθυμιόπουλος)