ΚΡΗΤΗ

Το 2ο «Carnival Run» στο Ρέθυμνο

Γιορτινή ατμόσφαιρα με καρναβαλικό γύρο

Με το 2ο “Carnival Run” συνεχίζονται σήμερα Κυριακή οι γιορτινές εκδηλώσεις του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού, οι οποίες θα κορυφωθούν την Κυριακή 1 Μαρτίου με τη μεγάλη παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους της πόλης!

Στις 11 το πρωί, μικροί και μεγάλοι δίνουν ραντεβού στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη για να συνδυάσουν διασκέδαση και αθλητισμό σε μια διαδρομή 1,8 χιλιομέτρων γεμάτη κέφι, μουσική και χορευτικά δρώμενα από τις χορευτικές ομάδες που θα συμμετέχουν.

Η καρναβαλική ομάδα “Στρίγγλες”, με την υποστήριξη του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου, διοργανώνει τον πιο καρναβαλικό γύρο της πόλης, σε μια άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα. Όλοι οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παραλάβουν το αποκριάτικο στοιχείο που θα τους εμπνεύσει, μπλουζάκι και αναμνηστικό μετάλλιο. Ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο, όπου θα ακολουθήσει πάρτι με πολλή μουσική και κέρασμα.

Χρήσιμες πληροφορίες

Η προσέλευση στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη θα πρέπει να γίνει τουλάχιστον 30λεπτά πριν την εκκίνηση. Το ποσό της συμμετοχής ανέρχεται στα 4 ευρώ για κάθε άτομο, εκ των οποίων το 1 ευρώ θα δοθεί για φιλανθρωπικό σκοπό, και συγκεκριμένα στον Σύλλογο Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου.

Το πρόγραμμα

Τι μας επιφυλάσσει η συνέχεια; Οι εκδηλώσεις, σύμφωνα με το πρόγραμμα του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού, έχουν ως εξής:

* Την ερχόμενη Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου θα λάβει χώρα η καρναβαλική ποδηλατοπαρέλαση! Οι φίλοι του ποδηλάτου, μασκαρεμένοι οι ίδιοι και τα ποδήλατά τους, θα γεμίσουν τους δρόμους της πόλης με κέφι και φαντασία. Η ποδηλατοπαρέλαση θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στη Σοχώρα και ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο περίπου στις 7:30 το απόγευμα. Θα ακολουθήσει πάρτι με dj.