ΚΡΗΤΗ

Το Airbnb που έχει μόνο ένα… ”κρεβάτι κάτω από τα αστέρια” είναι στην Κρήτη

Ο Έλληνας από ότι φαίνεται έχει φαντασία… Στο Παλαιόκαστρο στο Ηράκλειο της Κρήτης βρίσκεται το πιο απίθανο και περίεργο Airbnb που νοικιάζει μόνο ένα κρεβάτι…
Ο τίτλος του «ακινήτου» είναι «Summer Bed under the Stars» (Καλοκαιρινό κρεβάτι κάτω από τ’ αστέρια) και ουσιαστικά η μίσθωση αφορά σε ένα κρεβάτι, σε εξωτερικό χώρο!

Οι παροχές και το κόστος διανυκτέρευσης
Το μήνυμα της ιδιοκτήτριας στο Airbnb αναφέρει το εξής: «Να ονειρεύεσαι κάτω από 1.000 αστέρια στο καλοκαιρινό κρεβάτι. Να κοιμάσαι σε ανοιχτό χώρο, αλλά σε ένα όμορφο και “ζεστό” κρεβάτι! Μόλις 100 μέτρα από τη θάλασσα και 13 χιλιόμετρα από τη βασική πόλη της Κρήτης, το Ηράκλειο».

Στο κείμενο επιπλέον τονίζεται ότι οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιούν την τουαλέτα και το ντους, καθώς και την κοινόχρηστη κουζίνα. Το Airbnbενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι δεν περιλαμβάνονται -προφανώς- κλιματισμός, τηλεόραση, θέρμανση και… ανιχνευτής καπνούς, όμως διατίθεται πρωινό και πλυντήριο.
Η τιμή για τη διανυκτέρευση, όπως εμφανίζεται στο Airbnb, είναι στα 32 ευρώ, ενώ μαζί με το κόστος καθαρισμού και υπηρεσιών μπορεί να φτάσει στα 41 ευρώ. Να σημειωθεί ότι το ίδιο ακίνητο έχει εμφανιστεί και στην τιμή των 21 ευρώ τη βραδιά στο Airbnb.

Ενθουσιασμένοι οι επισκέπτες που κοιμήθηκαν κάτω από τα αστέρια
Το «Καλοκαιρινό κρεβάτι κάτω από τ’ αστέρια» έχει σχεδόν 5/5 αστέρια, με τους επισκέπτες να μιλούν για έναν ονειρικό κήπο, με ελαιόδεντρα και ανέσεις.

***** «Μείναμε μια νύχτα στον καταπληκτικό κήπο και κοιμηθήκαμε κάτω από τα αστέρια σε ένα γλυκό και ρομαντικό κρεβάτι. Θα μπορούσαμε να μείνουμε σε αυτόν τον κήπο για πάντα» αναφέρεται σε μια κριτική.

***** Άλλος επισκέπτης πλέκει το εγκώμιο της ιδιοκτήτριας και υποστηρίζει ότι ήταν μια «ωραία εμπειρία». Ο ίδιος εξηγεί, ωστόσο, ότι «αν είστε ευαίσθητοι στους ήχους, η λεωφόρος δεν είναι μακριά».

ekriti.gr