ΚΡΗΤΗ

Τραγική ειρωνεία: Οι γιοι της Σούζαν είχαν βρεθεί στο σημείο όπου χτυπήθηκε

Το σημείο όπου ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την 60χρονη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πεθερός φερόμενου δολοφόνου: «Η κόρη μου είναι σοκαρισμένη και όλο κλαίει» Πεθερός φερόμενου δολοφόνου: «Η κόρη μου είναι σοκαρισμένη και όλο κλαίει»
3 ώρες πριν
Δολοφονία Σούζαν Ίτον: 27χρονος και πατέρας δύο παιδιών ο φερόμενος δράστηςΔολοφονία Σούζαν Ίτον: 27χρονος και πατέρας δύο παιδιών ο φερόμενος δράστης
17 ώρες πριν
Συντετριμμένη είναι οι οικογένεια της Σούζαν Ίτον από τις λεπτομέρειες που έρχονται στη δημοσιότητα για τη φρικτή δολοφονία της στα Χανιά αλλά ζητά και δικαίωση στη μνήμη της 60χρονης Αμερικανίδας. Μάλιστα κατά τραγική ειρωνεία οι δυο γιοι της άτυχης μοριακής βιολόγου που είχαν βρεθεί στην Κρήτη, είχαν επισκεφθεί το σημείο όπου σύμφωνα με πληροφορίες η Σούζαν χτυπήθηκε από τον φερόμενο δράστη με το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να βρεθεί τετ α τετ με το δολοφόνο της και στη συνέχεια να οδηγηθεί σε φρικτό θάνατο. Τότε κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι τα παιδιά της βρίσκονταν στο σημείο όπου ξεκίνησε να μετρά αντίστροφα ο χρόνος για την άτυχη 60χρονη. Όσο ξετυλίγεται το «κουβάρι» της υπόθεσης έρχονται στο προσκήνιο κι άλλες πτυχές του φρικιαστικού εγκλήματος.

Δείτε το βίντεο

neakriti.gr