ΚΡΗΤΗ

Τριπλή διάκριση για το Βενιζέλειο Νοσοκομείο για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και εφαρμογές

Τρία βραβεία, ένα Gold και δύο Bronze, για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και εφαρμογές που έχει αναπτύξει, προς όφελος των πολιτών, απέσπασε το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, στα «Healthcare Business Awards 2018».

Συγκεκριμένα ο Αναπληρωτής Διοικητής του Βενιζελείου, κ Γιώργος Μοσχοβάκης, είδε το όραμα και το έργο του να δικαιώνεται, καθώς ως εμπνευστής ενός φιλόδοξου σχεδίου, εισήγαγε, σε συνεργασία με το τμήμα Πληροφορικής του Νοσοκομείου, νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες, λειτουργίες και διαδικασίες, οι οποίες εν πολλοίς έχουν απλουστεύσει την πρόσβαση των ασθενών στο Βενιζέλειο, όπως π.χ στο Τμημα Επειγόντων Περιστατικών.
Ταυτόχρονα δίνεται για πρώτη φορά η δυνατότητα στους ασθενείς να εξυπηρετούνται από το σπίτι τους, λαμβάνοντας τα αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων, μεσω της νέας ιστοσελίδας του Νοσοκομείου venizeleio.gr,
Το Βενιζέλειο απέσπασε άλλα δύο βραβεία (Bronze):

α) Για το «Μοντέλο Ηλεκτρονικής Εποχής στο Τ.Ε.Π.» (νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες που διευκολύνουν την πρόσβαση των ασθενών στο νοσοκομείο).

β) Για το «Πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης Νοσηλείας ΠΑΝΑΚΕΙΑ», που λειτουργεί ως «γέφυρα επικοινωνίας» με όλα τα νοσοκομεία της Κρήτης.

 

cretapost.gr