ΚΡΗΤΗ

“Τώρα κατάλαβα ότι είχαν στόχο εμένα και το μαγαζί μου!” – Στα ίχνη των δραστών η ΕΛΑΣ

Συγκλονισμένος εμφανίστηκε στις κάμερες ο ιδιοκτήτης του “Ιππόκαμπου” , της γνωστής ψαροταβέρνας στην οποία τα ξημερώματα τοποθετήθηκε εκρηκτικός μηχανισμός με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές.

Τώρα κατάλαβα ότι είχαν  στόχο εμένα και το μαγαζί μου” ,λέει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας κ. Μαρινάκης αποκαλύπτοντας πως έναν μήνα νωρίτερα είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού έξω από το σπίτι του.

Ο ίδιος είπε πως, τότε, θεώρησε πως επρόκειτο περί τυχαίου γεγονότος και πως πίστεψε πως ήταν επίθεση από τοξικομανείς…

Ο ιδιοκτήτης της γνωστής ψαροταβέρνας που προσελκύει πλήθος κόσμου μίλησε τόσο για τις ζημιές που υπέστη η επιχείρηση του όσο και για το ποιος είναι πίσω από την επίθεση.

Ο κ. Μαρινάκης απέδωσε την επίθεση που δέχτηκε στον ανταγωνισμό ή στην προστασία προσθέτοντας πως το περιστατικό τον έχει πεισμώσει περισσότερο.

Υπενθυμίζεται πως όλα έγιναν στις 4 τα ξημερώματα όταν δύο άγνωστοι νεαροί άφησαν “σαν κύριοι” στην είσοδο του καταστήματος έναν εκρηκτικό μηχανισμό και έφυγαν.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη προκαλώντας υλικές ζημιές.

Στα ίχνη των δραστών 

Νέες πληροφορίες θέλουν τις Αρχές να  βρίσκονται κοντά στην άκρη του νήματος για το περιστατικό με τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν εντοπιστεί αποτυπώματα στον εκρηκτικό μηχανισμό που πέταξαν προχθές τα δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι και καταδιώχθηκαν από αστυνομικούς.

Αν πρόκειται για σεσημασμένους, εκτιμάται ότι τα αποτυπώματα θα “μιλήσουν”.

Μάλιστα, υπάρχει περιγραφή των δύο ατόμων ως προς το σωματότυπο τους και από αστυνομικούς που τους καταδίωξαν προχθές αλλά και από αυτόπτη μάρτυρα που είδε τους δύο δράστες της εμπρηστικές ενέργειας στο γνωστό ουζερί.