ΣΠΙΤΙ

Υπέροχες αντικέ πιατοθήκες για την Vintage Κουζίνα σας

 

Για την αντιμετώπιση της αποθήκευσης και παρουσίασης συλλεκτικών πιάτων μια πιατοθήκη θα είναι πολύτιμη για εσάς. Οι πιατοθήκες θα πρέπει να είναιι από ένα υλικό που προορίζεται να είναι ομαλό κατά την επαφή και δεν θα βλάψει την επιφάνεια που έρχεται σε επαφή.

Υπάρχουν βεβαίως τα διακοσμητικά ράφια πιάτων αλλά επιπλέον υπάρχουν και τα ράφια  για τις καθημερινές ανάγκες που χρησιμοποιούνται στην κουζίνα και στο σπίτι. Τα ξύλινα ράφια δεν είναι το μόνο είδος υλικού που χρησιμοποιείται για λειτουργικό και διακοσμητικό σχεδιασμό. Αυτό το είδος της αποθήκευσης είναι λίγο περισσότερο εξειδικευμένο ωστόσο και δεν είναι τόσο πιθανό να βρεθεί σε ένα συνηθισμένο κατάστημά.

Εμείς σήμερα εδώ θα σας παρουσιάσουμε πιο αντικέ πιατοθήκες αυτές που είχαν οι γιαγιάδες μας για μια πιό Vintage πινελιά Κουζίνα σας. Και πιστέψτε με τέτοιες πιατοθήκες είναι θησαυρός που δεν βρήσκετε εύκολα πια.

αντικέ πιατοθήκες1αντικέ πιατοθήκες2αντικέ πιατοθήκες3αντικέ πιατοθήκες5αντικέ πιατοθήκες6αντικέ πιατοθήκες7αντικέ πιατοθήκες8αντικέ πιατοθήκες9αντικέ πιατοθήκες10αντικέ πιατοθήκες11αντικέ πιατοθήκες16αντικέ πιατοθήκες17

αντικέ πιατοθήκες4αντικέ πιατοθήκες12αντικέ πιατοθήκες13αντικέ πιατοθήκες15

αντικέ πιατοθήκες14