ΕΛΛΑΔΑ

Υποψίες ότι ο serial killer της Κύπρου έδρασε και στα κατεχόμενα

 
«Δεν ξέρω τα μέρη εκεί, δεν θα είχα πού να θάψω μια γυναίκα», είπε ο δράστης όταν τον ρώτησαν οι ανακριτές εάν έχει δολοφονήσει κάποια γυναίκα και στην Ελλάδα – Οι «αρχές» στα κατεχόμενα τον συνδέουν με πτώμα 40χρονης από το Βιετνάμ που βρέθηκε τον περασμένο Ιανουάριο

Στοιχεία που συνδέουν τον Κύπριο λοχαγό κατά συρροή δολοφόνο με έγκλημα που διαπράχθηκε στα κατεχόμενα, φαίνεται πως έχουν στην κατοχή τους οι “αρχές” του ψευδοκράτους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Alpha Κύπρου, γίνεται αναφορά για την εξαφάνιση μίας 40χρονης από το Βιετνάμ τον Οκτώβριο του 2017, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε τον περασμένο Ιανουάριο σε περιοχή κοντά στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου.

Μάλιστα, ο 35χρονος λοχαγός φέρεται να πέρασε με το αυτοκίνητό του στα κατεχόμενα τον Μάιο του 2018.

Οι κατοχικές “αρχές” μετέφεραν τις πληροφορίες στις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας μέσω της Δικοινοτικής Επιτροπής για το Έγκλημα.

Την ίδια ώρα, η απάντηση που φέρεται να έδωσε ο δράστης στις κυπριακές αρχές για το αν έχει διαπράξει έγκλημα στην Ελλάδα, σοκάρει: «Δεν ξέρω τα μέρη εκεί, δεν θα είχα πού να θάψω μια γυναίκα»!

Οι αξιωματικοί πάντως πιστεύουν τον serial killer, καθώς κατά το διάστημα που βρισκόταν στην Ελλάδα, έμενε σε στρατόπεδο, δεν είχε στη διάθεσή του αυτοκίνητο και δεν μπορούσε να βγει έξω.