ΕΛΛΑΔΑ

Υποψηφιότητα για δήμαρχος θέτει ο Σώρρας – Δείτε σε ποια περιοχή (ΕΙΚΟΝΑ)

«Τσουνάμι» εξελίξεων φέρνει στην προεκλογική κούρσα η πρόθεση του τοπικού Φορέα του προφυλακισμένου, Αρτέμη Σώρρα, να διεκδικήσει θέση δημάρχου στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το iselida.gr, ο προφυλακισμένος επικεφαλής της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» φαίνεται έτοιμος να διεκδικήσει το χρίσμα του δημάρχου στο δήμο Ραφήνας – Πικερμίου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του τοπικού Γραφείου της «Ελλήνων Συνέλευσις» Γιώργο Μάρκου Ρούσση, καταρτίζεται συνδυασμός υπό τον Σώρρα, ο οποίος θα κατέλθει στις εκλογές του Μαΐου 2019.

Μάλιστα ο κ. Ρούσσης μας παρουσίασε και το σχέδιο του Αρτέμη Σώρρα για τη Ραφήνα, ενώ μας αποκάλυψε σε…παγκόσμια αποκλειστικότητα τις ακριβείς επίσημες ιδιότητες του αρχηγού του που είναι

1) Διοικητής της Παγκόσμιας Αστυνομίας

2) Αντιπρόεδρος της Goldman Access (*)

3) Ειδήμων περί της διαστημικής τεχνολογίας

(*) Η Goldman Access είναι – κατά την ακριβή δήλωση του κ. Ρούσση – ένας παγκόσμιος οργανισμός – Κράτος αναγνωρισμένος από τον ΟΗΕ με δικό της νόμισμα σε χρυσό και δική της Αστυνομία. Εξ ου και η ιδιότητα του Διοικητή της από τον προφυλακισμένο στον Κορυδαλλό κ. Σώρρα. Η Αστυνομία αυτή όπως μας περιγράφει ο κ. Ρούσσης δεν οπλοφορεί αλλά δύναται (είναι η μόνη στον πλανήτη με αυτή τη δικαιοδοσία) να… συλλάβει πρωθυπουργούς ή εισαγγελείς που παραβαίνουν τον όρκο τους.

Στα δημοτικά τοπικά τώρα, γιατί ξεφύγαμε με τα Παγκόσμια. Ο κ. Ρούσσης μας έδειξε το πολυσέλιδο σχέδιο «διάσωσης» του δήμου Ραφήνας Πικερμίου, το οποίο περιλαμβάνεται στις 49.000 έργα σε όλη την Ελλάδα που ετοιμάζει ο κ. Σώρρας. Το κονδύλι μάλιστα που προβλέπεται για τη Ραφήνα φτάνει τα δύο δισεκατομμύρια εξακόσια εκατομμύρια ευρώ! »Θα βασιστούμε στον νόμο 3852 για χρηματοδότηση χωρίς να επιβαρυνθεί το δημόσιο από τα Παγκόσμια Ταμεία» υπογραμμίζει ο κ. Ρούσσης.

«Ερχόμαστε για να συνεργαστούμε και να προσφέρουμε τις γνώσεις μας» επισημαίνει και προσθέτει «θέλουμε ενεργούς πολίτες, οι οποίοι θα έχουν δωρεάν νερό και ηλεκτρικό ρεύμα»…

Ολοκληρώνοντας τη διαφωτιστική συζήτηση με τον κ. Ρούσση τον ρωτήσαμε γιατί ο κ. Σώρρας ένας ζάπλουτος άνθρωπος με αμύθητη περιουσία, όπως ισχυρίζεται, και υψηλού επιπέδου γνώσεις ακόμη και διαστημικής τεχνολογίας, παραμένει στη φυλακή κατηγορούμενος για βαρύτατα αδικήματα. »Δεν έχει έχει η ώρα να μιλήσει ο αρχηγός» μας απάντησε με νόημα…

Να υπενθυμίσουμε δημοσιογραφικά πως ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος έχει δώσει εντολή σχηματισμού συνδυασμών για τις δημοτικές εκλογές στον δήμο Ραφήνας Πικερμίου και την υπόλοιπη χώρα διώκεται για:

Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά του Δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διασπορά ψευδών ειδήσεων, πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Απάτη και απόπειρα απάτης κατά συναυτουργία και κατ” εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου (Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου) και τραπεζών με την επιβαρυντική διάταξη του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου.

Πηγή: iselida.gr