ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Λαγούδη: Νέα στοιχεία – «φωτιά» από την έκθεση του πραγματογνώμονα

Νέα στοιχεία στο θρίλερ του τραγικού θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη προκύπτουν από τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξε ο πραγματογνώμονας.

Σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα, η φωτιά μπήκε από εμπρηστή, που χαρακτηρίζεται ως οργανωμένος, μεθοδικός και ικανός να επηρεάζει άλλα άτομα.

«Δεν προκύπτει αυτοπυρπολισμός της ή έστω επιχείρηση προσπάθειας αυτοπυρπολισμού, εγχείρημα στο οποίο επιχειρεί κάποιος που με τον τρόπο αυτό αποφασίζει, επιδιώκει και θέλει τη θανάτωσή του», λέει ο Αντιστράτηγος – Υπαρχηγός ΠΣ ε.α. Νομικός Ερευνητής – Δικαστικός Πραγματογνώμονας Διερεύνησης Εγκλημάτων Εμπρησμού Ανδριανός Γκουρμπάτσης, που αρνείται την εκδοχή της αστυνομίας περί αυτοκτονίας, επικαλούμενος σειρά στοιχείων.

Ο κ. Γκουρμπάτσης επισημαίνει ότι η ζώνη ασφαλείας του οδηγού βρέθηκε εκτός αυτοκινήτου, ενώ διαπιστώνει παραλείψεις ως προς τη φωτογράφηση πειστηρίωνκαι την αναφορά σημαντικών πραγματικών ενδείξεων.

Η Ειρήνη Λαγούδη, μητέρα τριών παιδιών, μετά από πολυήμερη εξαφάνιση βρέθηκε νεκρή στις αρχές Ιανουαρίου 2018 μέσα στο αυτοκίνητό της στην παραλία Φωτμού στη λίμνη Τριχωνίδα.

Διαβάστε τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξε ο πραγματογνώμονας

lagoudi_eg_1
lagoudi_eg_2
lagoudi_eg_3
lagoudi_eg_4
lagoudi_eg_5
lagoudi_eg_6
lagoudi_eg_7
lagoudi_eg_8
lagoudi_eg_9
lagoudi_eg_10
lagoudi_eg_11