ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Τοπαλούδη: Τσακώνεται και απειλεί μέσα στις φυλακές ο 21χρονος

Τιμωρήθηκε από το πειθαρχικό – Τι λέει ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας

Μετά τις ειρωνείες στην ανακρίτρια, ο 21χρονος Ροδίτης που κατηγορείται για το βιασμό και τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη, προκαλεί ξανά, δημιουργώντας προβλήματα ακόμα και μέσα στις φυλακές και απειλώντας σωφρονιστικό υπάλληλο.

Σύμφωνα με το STAR, ο 21χρονος είχε πει σε σωφρονιστικό υπάλληλο «θα σε βρω έξω και θα σε γ@@@@ω». Έπειτα από αυτό το συμβούλιο των φυλακών αποφάσισε πως υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα για άσκηση ή απειλή άσκησης βίας κατά προσωπικού του καταστήματος και στον νεαρό κατηγορούμενο επιβλήθηκε ποινή, ενώ του στερείται για ένα έτος σε εργασία ή σε πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης.

Σύμφωνα με το STAR, εδώ και τέσσερις μήνες ο 21χρονος δεν έχει σταματήσει να δημιουργεί προβλήματα στις φυλακές καθώς έρχεται στα χέρια με κρατουμένους και αλλάζει συνεχώς κελιά.

Την περασμένη Πέμπτη μετά από συμπλοκή που είχε με κρατουμένους εμφάνισε υψηλή πίεση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γρεβενών. Πηγές από το περιβάλλον του αναφέρουν πως είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και γι’ αυτό συμπεριφέρεται κατά αυτό τον τρόπο.

«Όταν αυτός ο άνθρωπος συμπεριφερόταν στην κοινωνία της Ρόδου με αυτόν τον τρόπο περίπου και γίνονταν αυτή η συγκάλυψη να το πω, η ανοχή να το πω έτσι, επόμενο δεν ήταν να φθάσει εδώ που έφθασε και την ίδια συμπεριφορά να επιδεικνύει μέσα στη φυλακή; Και αν θέλει να το παίξει τρελός εγώ είμαι σίγουρος ότι δεν θα καταφέρει απολύτως τίποτα», δήλωσε ο πατέρας της Ελένης, Γιάννης Τοπαλούδης.

Η υπόθεση της δολοφονίας, του βιασμού και του εκβιασμού της Ελένης Τοπαλούδη παραμένει ανοιχτή ενώ ο εισαγγελέας ζητά συμπληρωματικές καταθέσεις.

«Κάποιοι που φταίνε, που έχουν δημιουργήσει αυτό το κύκλωμα, να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Βιασμός και εκβιασμός… Κάποιοι εκεί πέρα έκαναν αυτό που έκαναν, είτε μια ομάδα, είτε δυο, όχι μόνο για το κέφι τους, ενδεχομένως και για άλλα πράγματα. Αν υπάρχουν και άλλοι να πληρώσουν», αναφέρει ο κ. Τοπαλούδης.