ΕΛΛΑΔΑ

Φονικό στη Καβάλα: Φοβούνται για βεντέτα οι συγγενείς του κατηγορούμενου για την δολοφονία μάνας και γιου

Εντονη ανησυχία και φόβος υπάρχει στους συγγενείς του κατηγορούμενου για την διπλή δολοφονία μητέρας και γιου στην Καβάλα.

Οπως ανέφερε το δελτίο του Star, οι συγγενείς του φερόμενου ως δράστη, φοβούνται για βεντέτα και λιντσάρισμά του, μετά τον φόνο που έκανε στη Χρυσούπολη Καβάλας, έπειτα από καυγά για το πάρκινγκ. Οι συγγενείς του 42χρονου φερόμενου δράστη, από τον φόβο τους για αντίποινα μάλιστα, φιλοξενούνται σε σπίτι συγγενών τους στη Καβάλα.

Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο κατηγορούμενος στη Καβάλα
Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε την Δευτέρα στον ανακριτή όπου δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του. «Εχει δηλώσει ότι μετάνοιωσε για την πράξη του. Είναι μπερδεμένος και σοκαρισμένος από την πράξη του. Θα ζητήσω ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Θεωρώ πως χρειάζεται βοήθεια», δήλωσε ο δικηγόρος του.
Οπως ανέφερε το ρεπορτάζ του Star, η γυναίκα του θύματος ήταν στο σπίτι του δράστη και όταν είδε τον άντρα της και την πεθερά της του έβαλε τις φωνές. Μάλιστα, ο κατηγορούμενος φέρεται να απείλησε και γείτονες που βγήκαν έξω από τα σπίτια τους, για να δουν τι συνέβη. Οι γείτονες ανέφεραν πως οι δύο πλευρές είχαν τεταμένες σχέσεις για πολύ καιρό και αυτό είναι που φοβίζει την οικογένεια του κατηγορούμενου, για το ενδεχόμενο βεντέτας.