ΕΛΛΑΔΑ

Φυγάδευσαν τον γενειοφόρο Σώρρα από τα δικαστήρια

 

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις τον οδήγησαν μακριά από τους συγκεντρωμένους οπαδούς του – «Στα χέρια σας όλα, τώρα», τους είχε φωνάξει

Υπό ισχυρό αστυνομικό κλοιό πήρε το δρόμο για τις φυλακές ο Αρτέμης Σώρρας. Οι άνδρες των ΜΑΤ τον απομάκρυναν από την Ευελπίδων μέσα από το πάρκο, προκειμένου να αποφύγουν να έρθει κοντά στους περίπου 500 οπαδούς του που παρέμεναν έξω από τα δικαστήρια από νωρίς το πρωί.

Εξω από το κτίριο 10 του δικαστικού συγκροτήματος όπου απολογήθηκε βρέθηκαν περίπου 10 υποστηρικτές του, στους οποίους φώναξε «στα χέρια σας όλα τώρα». Ο Σώρρας κρίθηκε προφυλακιστέος καθώς είναι ύποπτος φυγής με δεδομένο ότι ήταν φυγόποινος και φυγόδικος επί 15 μήνες και με την προφυλάκισή του κλείνει η δικογραφία για τη δράση της οργάνωσης Ελλήνων Συνέλευσις. Πλέον θα κριθεί αν θα παραπεμφθούν και ποιοι σε δίκη.

Σύμφωνα με πληφορίες ο Αρτέμης Σώρρας αρνήθηκε ενώπιον του ανακριτή το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει υποστηρίζοντας ότι είναι έωλο. Μάλιστα προτίθεται να ζητήσει την άρση της προφυλάκισης του με προσφυγή που προτίθεται να καταθέσει στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο στο επόμενο πενθήμερο.

 

sorras01
sorras04
swrr1
95
SHARES