ΚΡΗΤΗ

Χανιά: Κόρη πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ «φέσωσε» ξενοδοχείο

Χανιά: Η κόρη πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ μαζί με φίλη της έφυγαν… άρον άρον από ξενοδοχείο, αφήνοντας χρέος.

Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας στον Αποκόρωνα, αποκαλύπτοντας ότι δύο ζευγάρια έφυγαν αφήνοντας «φέσι», στο τουριστικό κατάλυμα. Μάλιστα, στην παρέα των δύο ζευγαριών βρισκόταν και κόρη πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, μαζί με μία φίλη της. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα Espresso, οι δύο κοπέλες είχαν κλείσει δύο βίλες στον Αποκόρωνα για να περάσουν τον Δεκαπενταύγουστο μαζί με τους συντρόφους τους.

Τα παράπονα και η… φυγή

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, εξ αρχής υπήρχαν προβλήματα μεταξύ των ενοικιαστών και του ξενοδοχείου, με τις δύο κοπέλες να παραπονιούνται έντονα για το κακό οδικό δίκτυο της περιοχής, παίρνοντας την απόφαση να φύγουν από το μέρος έπειτα από μόλις μία ημέρα παραμονής. Τότε, ο υπεύθυνος τους θύμισε ότι όταν έκλεισαν τις βίλες είχαν βάλει την υπογραφή τους σε έναν όρο πρόωρης αναχώρησης.

Συγκεκριμένα, πριν φύγουν, θα έπρεπε να καταβάλλουν το ποσό που θα αντιστοιχούσε σε όλες τις ημέρες της παραμονής τους. Κάτι το οποίο… δεν συνέβη. Οι δύο κοπέλες εκνευρίστηκαν τόσο που αρνήθηκαν να καταβάλλουν το ποσό που αναγραφόταν στον όρο. Μάλιστα, προχώρησαν σε… μπλοκάρισμα των πιστωτικών καρτών τους και έφυγαν άμεσα.

Συνέχισαν αλλού τις διακοπές τους

Τα χρήματα δεν μπήκαν ποτέ στον λογαριασμό του ξενοδοχείου, όπως είχε συμφωνηθεί, ενώ τα δύο ζευγάρια συνέχισαν τις διακοπές τους σε άλλο μέρος της Κρήτης.

Όσο για τον ξενοδόχο; Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Κρήτη, δεν του μένει άλλη επιλογή από το να διεκδικήσει τα χρήματά του μέσω της δικαστικής οδού!

in.gr