ΚΡΗΤΗ

Χανιά: Πήγαινε για ψώνια και ξάφριζε ταμεία και πορτοφόλια

Ο 28χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για κλοπή και οι αστυνομικοί ερευνούν αν εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις

Είχε βρει σύστημα για να βγάζει τα προς το ζην… κλέβοντας ένας 28χρονος Έλληνας, ο οποίος πήγαινε από κατάστημα σε κατάστημα στα Χανιά με το πρόσχημα ότι ήθελε να ψωνίσει και φρόντιζε να κρατάει απασχολημένους τους υπαλλήλους, αναζητώντας την κατάλληλη ευκαιρία να ξαφρίσει το ταμείο ή τα πορτοφόλια τους!

Με τον τρόπο αυτό έκλεψε χρήματα από δύο επιχειρήσεις το απόγευμα της Δευτέρας, όμως στη δεύτερη έγινε αντιληπτός και οι εργαζόμενοι κάλεσαν αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που του πέρασαν χειροπέδες και τον προσήγαν στην Ασφάλεια.

Στην προανάκριση προέκυψε ότι την περασμένη Τετάρτη είχε κλέψει χρήματα από μια ακόμη επιχείρηση και στις 18 Νοεμβρίου το πορτοφόλι μιας 86χρονης μέσα σε πολιτιστικό κέντρο της πόλης!

Ο 28χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για κλοπή και οι αστυνομικοί ερευνούν αν εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.