ΚΡΗΤΗ

Χανιώτης μαθητής φτιάχνει “επικές” τούρτες και ετοιμάζεται να διαγωνιστεί στο Bake Off | Photos

Ένας νεαρός Χανιώτης, μόλις 17 ετών, θα συμμετάσχει στο νέο reality το Alpha “Bake Off”. Πρόκειται για ένα διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής στον οποίο 18 συμμετέχοντες, ερασιτέχνες ζαχαροπλάστες, θα μας δείξουν το ταλέντο τους.

Ανάμεσα λοιπόν στους 18 συμμετέχοντες, είναι και ο 17χρονος Πέτρος Φουσκιτάκης που ζει στα Χανιά. Ο Πέτρος είναι μαθητής στο Λύκειο Νέας Κυδωνίας και το απόγευμα βοηθά στην οικογενειακή ταβέρνα του πατέρα του.

Στη ζαχαροπλαστική είναι αυτοδίδακτος και οι σπεσιαλιτέ του είναι οι τούρτες του, οι οποίες γίνονται ανάρπαστες. Μάλιστα, όλα ξεκίνησαν μετά από ένα στοίχημα με τον αδερφό του για το αν μπορεί να φτιάξει μια τούρτα γενεθλίων!

Το ταλέντο του Πέτρου φαίνεται σε κάποιες από τις δημιουργίες του: 

Ο Πέτρος συνήθως δημιουργεί τις δικές του παραλλαγές σε συνταγές που ακούει ή βρίσκει online, ενώ όνειρό του είναι να σπουδάσει ζαχαροπλαστική και μελλοντικά να αποκτήσει το δικό του ζαχαροπλαστείο στα Χανιά με εναλλακτικά γλυκά.

Τον ταλαντούχο Χανιώτη και την προσπάθειά του να αναδειχθεί νικητής του Bake Off, θα παρακολουθήσουμε στον Alpha την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου να υποδέχεται τους διαγωνιζόμενους, και τους Άκη Πετρετζίκη, Νικόλα Στράγγα και Δημήτρη Χρονόπουλο να τους βαθμολογούν μέχρι να φτάσουν στο τελικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Καλή επιτυχία Πέτρο!

zarpanews.gr