ΕΛΛΑΔΑ

Χειμερινός κολυμβητής τρέχει με το μαγιό στα χιόνια και βουτάει στη θάλασσα [εικόνες]

Το θερμόμετρο στη Θεσσαλονίκη είναι στο μηδέν, η ακόμα και κάτω από αυτό, ωστόσο ένας χειμερινός κολυμβητής επιβεβαιώνει τον τίτλο του και παρά το χιόνι που έφερε η κακοκαιρία «Τηλέμαχος» βουτάει στη θάλασσα.

Ο ατρόμητος κολυμβητής πήγε στον όμιλο «Χειμερινών κολυμβητών» στην παραλία Αρετσού, μπήκε στα αποδυτήρια, έβγαλε τα ρούχα του, φόρεσε το μαγιό του και βγήκε έξω σαν να ήταν καλοκαίρι.

Το θερμόμετρο μαρτυρά το τσουχτερό κρύοΤο θερμόμετρο μαρτυρά το τσουχτερό κρύοΗ πινακίδα του ομίλου των χειμερινών κολυμβητών είναι γεμάτη χιόνιΗ πινακίδα του ομίλου των χειμερινών κολυμβητών είναι γεμάτη χιόνι

Μόλις βγήκε στο χιόνι προφανώς το κρύο διαπέρασε το σώμα του, ωστόσο εκείνος έδειχνε αποφασισμένος για τη βουτιά και όχι για άτακτη υποχώρηση στα αποδυτήρια.

Έτρεξε στο χιόνι, έφτασε στην παραλία και αμέσως έπεσε μέσα στο παγωμένο νερό! Φυσικά είχε προνοήσει και δεν βούτηξε μέσα στη θάλασσα το κεφάλι του.

Ο ατρόμητος χειμερινός κολυμβητής βγαίνει στην παγωνιάΟ ατρόμητος χειμερινός κολυμβητής βγαίνει στην παγωνιάΠερπατάει ξυπόλητος στην άμμο Περπατάει ξυπόλητος στην άμμο Χωρίς να το πολυσκεφτεί μπαίνει στη θάλασσαΧωρίς να το πολυσκεφτεί μπαίνει στη θάλασσαΣτη συνέχεια βουτάει ολόκληρος!Στη συνέχεια βουτάει ολόκληρος!

Στη συνέχεια βγήκε από τη θάλασσα και φορώντας μόνο το μαγιό του περπάτησε μέσα στο τσουχτερό κρύο προς τα αποδυτήρια.

Εκτός από τις εντυπωσιακές εικόνες που κατέγραψε ο φωτογράφος του Intimenews Δημήτρης Τοσίδης με τον χειμερινό κολυμβητή, έκανε και κάποια κλικ στην περιοχή απαθανατίζοντας το χιονισμένο τοπίο. Μέχρι και οι βάρκες και τα σκάφη ήταν σκεπασμένα με χιόνια.

Βρεγμένος βγαίνει από τη θάλασσα και επιστρέφει στα αποδυτήρια Βρεγμένος βγαίνει από τη θάλασσα και επιστρέφει στα αποδυτήρια Τρέχει ξυπόλυτος στα χιόνια Τρέχει ξυπόλυτος στα χιόνια Το νερό έχει παγώσει!Το νερό έχει παγώσει!Βάρκες και ιστιοπλοϊκά γεμάτα χιόνιΒάρκες και ιστιοπλοϊκά γεμάτα χιόνιΧιονισμένο τοπίο η μαρίνα Χιονισμένο τοπίο η μαρίνα

Φωτογραφίες: Intimenews/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

iefimerida.gr