ΚΡΗΤΗ

Χερσόνησος: Συνέλαβαν πάλι ιδιοκτήτη μπαρ που πωλούσε αέριο γέλιου

Οι ιδιοκτήτες νυχτερινών μαγαζιών είναι αποφασισμένοι να βγάλουν κέρδος από αυτό, αδιαφορώντας για την υγεία όσων το χρησιμοποιούν

Διαστάσεις αντίστοιχες με τις περυσινές αρχίζει να παίρνει η διακίνηση του επικίνδυνου για την υγεία laughing gas στους νεαρούς τουρίστες που κάνουν τις θερινές τους διακοπές στην περιοχή του Δήμου Χερσονήσου. Όπως φαίνεται, οι ιδιοκτήτες νυχτερινών μαγαζιών είναι αποφασισμένοι να βγάλουν κέρδος από αυτό, αδιαφορώντας για την υγεία όσων το χρησιμοποιούν.

Οι συλλήψεις καταστηματαρχών στην ευρύτερη περιοχή έχουν γίνει πάλι καθημερινό φαινόμενο, καθώς και οι έλεγχοι που διενεργούν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος για την καταπολέμηση του φαινομένου συνεχίζονται μέρα και νύχτα. Σε έναν τέτοιο έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εντοπίστηκε ο 63χρονος ιδιοκτήτης να διαθέτει προς πώληση συσκευές με αέριο γέλιου.

Ο 63χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ στο εσωτερικό του καταστήματος κατασχέθηκαν 675 αμπούλες, πέντε μεταλλικά φιαλίδια, καθώς και 910 μπαλόνια που περιείχαν αέριο γέλιου και ήταν έτοιμα για πώληση στους νεαρούς αλλοδαπούς.