ΚΡΗΤΗ

Χλιδάτος γάμος πολλών αστέρων με Ινδούς στην Κρήτη

Η πανέμορφη νύφη και τα πανάκριβα κοσμήματα θάμπωσαν τους καλεσμένους.

Απίστευτη χλιδή, όμορφες παρουσίες,πανάκριβα κοσμήματα αλλά και παραδοσιακό «χρώμα» είχε ο γάμος Ινδών που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Σίσσυ Λασιθίου.

Οι 320 εκλεκτοί καλεσμένοι θαμπώθηκαν όχι μόνο από την εξωτική ομορφιά της νύφης αλλά και από τα πανάκριβα κοσμήματα που φορούσε. Τα κοσμήματα της νύφης και της οικογένειας ήταν στολισμένα από αληθινά διαμάντια, χρυσό και το ασήμι καθώς η μητέρα του γαμπρού είναι σχεδιάστρια κοσμημάτων η οποία μάλιστα γνωρίζει καλά και εμπνέεται από την ελληνική μυθολογία.

Και ο γαμπρός που ζει με τη σύζυγό του στη Νέα Υόρκη, ασχολείται με το κόσμημα και πρόκειται για επιφανή οικογένεια.

Πέρα από την πολυτέλεια, εξίσου εντυπωσιακά ήταν και τα παραδοσιακά έθιμα του γάμου που τηρήθηκαν.

Ο γαμπρός έφτασε στο σημείο της τελετής πάνω σε άλογο και με σχεδόν καλυμμένο το πρόσωπό του όπως προστάζει η παράδοση.

Την νύφη έφεραν στους ώμους και καθισμένοι σε καρέκλα, οι συγγενείς.

Σύμφωνα με την υπέυθυνη της διοργάνωσης του γάμου που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο: «Η επαφή μας ήταν άψογη καθώς είχαμε επαφή με την οικογένεια από το Σεπτέμβριο και αρχίσαμε τις ετοιμασίες και το σχεδιασμό κάθε λεπτομέρειας. Οι καλεσμένοι ήταν από Αμερική, Ινδία και Μεξικό. Χρειάστηκε πολύ δουλειά και ήμασταν σε συνεχή επικοινωνία καθώς η οικογένεια φρόντισε τα πάντα: τα εισιτήρια των καλεσμένων, τις κρατήσεις του ξενοδοχείου, τον εξωτερικό χώρο που ενοικιάστηκε και επικοινωνούσαμε για κάθε πτυχή του γάμου. Πρόκειται για μοναδική οικογένεια και λυπόμαστε που φεύγουν…».