ΔΙΑΦΟΡΑ

10 Μαγικά Φίλτρα Αγάπης!

Φίλτρα αγάπης

1. Κρασί
Σε τρία ποτηράκια βάζουμε κρασί, σ? αυτά ρίχνουμε τρία δαφνοκούκουτσα σε κάθε ένα, λίγο μέλι, γάλα, λάδι ελιάς και λίγο ανθόνερο. Τα ξαστρίζουμε τρία βράδια σε γέμιση φεγγαριού, ραντίζουμε με αυτό τα εσώρουχά του, τα σεντόνια που θα κοιμηθεί, τις παντόφλες του και ρίχνουμε να το περάσει λέγοντας: « Τάδε γιέ της τάδε, όπου κι αν πας, όπου κι αν βρίσκεσαι να σκέφτεσαι μόνο εμένα ερωτικά το στεφάνι μου το κρεβάτι μου το δρόμο μου».

2. Αμύγδαλα
Παίρνουμε αμύγδαλα διπλά και τα ξαστρίζουμε τρία βράδια σε γέμιση φεγγαριού λέγοντας: « Όπως η Σελήνη και τα? άστρα είναι ενωμένα μαζί και δεν είναι δυνατό κανείς να τα χωρίσει, έτσι και ο τάδε γιος της τάδε να μην είναι δυνατόν καμία δύναμη μαγική ή ανθρώπινη να τον χωρίσει από εμένα την τάδε την κόρη της τάδε. Όπως αυτά τα αμύγδαλα ζούσαν αχώριστα μέσα στο φλοιό τους, έτσι και εγώ η τάδε κόρη της τάδε να είμαι πάντα ενωμένη και αγαπημένη με τον τάδε γιο της τάδε».

3. Ζαφράς
Σε γέμιση Σελήνης, για τρία βράδια στις 12 η ώρα τον έχουμε μπροστά μας μέσα σε ένα κόκκινο πανί, ενώ καίμε δίπλα του τρία κεριά αγνά στριμμένα και λέμε: « Όπως καίνε τα κεριά έτσι να καίει ο Ζαφράς την καρδιά του τάδε του γιού της τάδε, από αγάπη για εμένα την τάδε την κόρη της τάδε, όπου και αν βρίσκεται να σκέπτεται εμένα την τάδε την κόρη της τάδε, το στεφάνι μου, το κρεβάτι μου, το δρόμο μου».

4.Μόσχος Λευκός (Περιστερόσκονη)
Ξαστρίζουμε τρία βράδια σε γέμιση φεγγαριού λέγοντας: « ?όπως το περιστέρι δεν κάνει χωρίς τη φωλιά του και χωρίς το ταίρι του, έτσι και ο τάδε γιος της τάδε, να μην μπορεί να κάνει χωρίς εμένα την τάδε κόρη της τάδε, χωρίς την αγάπη μου, τον έρωτά μου, το στεφάνι μου και το σπίτι μου». Μετά είναι έτοιμο να το ρίξετε να το πατήσει το άτομο ή το βάζουμε στα παπούτσια του και στις τσέπες του ή στο κάθισμά του.

5. Μανδραγόρας
Ξαστρίζεται τρία βράδια σε γέμιση φεγγαριού λέγοντας: « Όπως είναι ενωμένος ο Μανδραγόρας με το ταίρι του, έτσι και ο τάδε γιος της τάδε, να είναι ενωμένος για πάντα με εμένα την τάδε κόρη της τάδε». Το δίνουμε για τάισμα.

6. Μαγνητόσκονη
Αφού την ξαστρίσουμε σε γέμιση φεγγαριού τρία βράδια λέγοντας: « Όπως ο μαγνήτης τραβά το σίδερο έτσι και εγώ η τάδε κόρη της τάδε να τραβώ την αγάπη, τον έρωτα και τα αισθήματα του τάδε γιου της τάδε». Καλό είναι να τη βάλουμε μαζί με μόσχο λευκό και φεγγαρόσκονη. Θα τη ρίξουμε να την περάσει το άτομο που θέλουμε στο αυτοκίνητό του, στις τσέπες του, στα παπούτσια του ή όπου αλλού μπορούμε.

7. Τάντουλα
Σε γέμιση φεγγαριού την ξαστρίζουμε τρία βράδια λέγοντας: «Τάντουλα τρελή Τάντουλα ζουρλή Τάντουλα ξεμυαλισμένη να τρελάνεις, να ζουρλάνεις και να ξεμυαλίσεις τον τάδε γιο της τάδε για εμένα την τάδε κόρη της τάδε. Αν τρώει να σηκωθεί, αν κοιμάται να ξυπνήσει, να έρθει στην πόρτα μου με τα τέσσερα σαν σκυλί».

8. Αλυγαριά
Σε γέμιση φεγγαριού την ξαστρίζουμε τρία βράδια λέγοντας: « Όπως λυγίζει η αλυγαριά έτσι να λυγίσει το πείσμα του τάδε γιου της τάδε για εμένα την τάδε κόρη της τάδε και να στραφεί ερωτικά σε εμένα και να με στεφανωθεί». Την ταΐζουμε ή την καίμε σε διπλή ώρα.

9.Μόσχος υγρός
Είναι άρωμα Μόσχου. Το ξαστρίζουμε τρια βράδια σε γέμιση φεγγαριού και μετά το βάζουμε στα μέρη του σώματός μας που θα έρθουμε σε επαφή με το πρόσωπο. Ακόμη και στο χέρι, όταν είναι να χαιρετήσουμε ένα πρόσωπο ή να πάρουμε τηλέφωνο. Θα μας θέλει για πάντα και θα μας αγαπά.

10. Άστρο Αφροδίτης
Σε γέμιση φεγγαριού το ξαστρίζουμε τρία βράδια λέγοντας : « Όπως γεμίζει το φεγγάρι έτσι να γεμίσει από αγάπη και η καρδιά του τάδε γιου της τάδε για εμένα την τάδε την κόρη της τάδε, όπου και να βρίσκεται να σκέπτεται μόνο εμένα, το στεφάνι μου, το κρεβάτι μου, το δρόμο μου». Το δίνουμε να το φάει, ή το ρίχνουμε να το περάσει ή το καίμε σε διπλή ώρα.

πηγή