ΣΠΙΤΙ

10 Τρόποι για να Ανανεώσετε την Κουζίνα σας Χωρίς να την Ανακαινίσετε!

Αν ανήκετε στο μέσο όρο των ανθρώπων, τότε πιθανώς να περνάτε πολύ χρόνο στην κουζίνα σας. Αρκετό ίσως για να παρατηρήσετε τα φθαρμένα ντουλάπια, τους λεκέδες στο πάτωμα ή την ακαταστασία του συρταριού σας. Είναι επίσης εξίσου πιθανό να έχετε σκεφτεί απλώς «θέλω μια αλλαγή»!

Φυσικά η ανακαίνιση μίας κουζίνας δεν είναι πάντα εύκολη, αλλά ούτε και απαραίτητη! Υπάρχουν μικρά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να ανανεώσετε τον χώρο γρήγορα και οικονομικά.

 

Βάλτε τα ταπετσαρία στο πίσω μέρος των ντουλαπιών σας. Είναι ένα εύκολο DIY που θα αλλάξει δυναμικά τον χώρο σας
Βάλτε σε τάξη τα συρτάρια σας με όμορφα και ιδιαίτερα διαχωριστικά συρταριών. Θα αλλάξουν τη διάθεσή σας και θα βρίσκεστε τα πράγματά σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

 

Αλλάξτε τα χερούλια των ντουλαπιών. Επιλέξτε μεταλλικά πόμολα ή πόμολα σε κάποιο ιδιαίτερο χρώμα που ταιριάζει με την κουζίνα σας.
Αν ο χώρος σας το επιτρέπει, τοποθετήστε ένα διακοσμητικό ταβανιού. Οι αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες μπορούν πραγματικά να κάνουν τη διαφορά.

 

Θέλετε ένα γρήγορο και έξυπνο DIY; Βάψτε τις καρέκλες της κουζίνας σας και φέρτε αυτόματα το χρώμα στον χώρο!
Προμηθευτείτε αυτοκόλλητα πλακάκια και μεταμορφώστε τον τοίχο πάνω από τον πάγκο της κουζίνας. Μια μεγάλη αλλαγή με μικρό κόστος!
Τοποθετήστε φώτα κάτω από τα ντουλάπια. Είναι ιδιαίτερα βολικά για την προετοιμασία γευμάτων και αλλάξουν ολόκληρο το περιβάλλον της κουζίνας.
Τοποθετήστε ένα μικρό χαλί στην κουζίνα σας. Αυτή η παρέμβαση και μόνο θα αλλάξει την αισθητική της.

 

Τι πιο εύκολο από μερικά έργα τέχνης που θα δώσουν χρώμα και οπτικό ενδιαφέρον στον χώρο σας;
Τέλος μπορείτε να κάνετε μια πολύ ιδιαίτερη παρέμβαση αλλάζοντας τους διακόπτες και τις πρίζες και να βάλετε ένα νέο μοτίβο στην κουζίνα σας!

Πηγή