ΚΟΣΜΟΣ

12 απροσδόκητοι κανόνες των βασιλικών οικογενειών για την ανατροφή των παιδιών τους

Η σωστή ανατροφή των παιδιών είναι κάτι που είναι αρκετά δύσκολο. Πως μεγαλώνουν οι βασιλικές οικογένειες τα παιδιά τους;

Παρακάτω θα δούμε ορισμένες αξίες που οι γονείς προωθούν στα παιδιά τους.

 Δεν είναι αργόσχολα παιδιά

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει μόνο μια νταντά που την βοηθάει με την ανατροφή των παιδιών. Οι γονείς είναι αυτοί που αναλαμβάνουν την φροντίδα, το τάισμα, το μπάνιο και τις βόλτες των παιδιών.

Σεβασμός για την δουλειά

Η οικογενεια έρχεται πάντα πρώτη

Ακόμα και τώρα, ο πρίγκιπας Τζορτζ φροντίζει την μικρή του αδερφή και η μητέρα τους αναφέρει ότι έχουν γίνει οι καλύτεροι φίλοι. Τα παιδιά γνωρίζουν την ιστορία της οικογένειάς τους και πολύ συχνά επισκέπτονται τον τάφο της γιαγιάς τους, της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Η ελευθερία των απόψεων είναι πολύ σημαντική

Η μόρφωση έχει προτεραιότητα

Τα αθλήματα είναι σημαντικά

Η σωστή συμπεριφορά είναι υψίστης σημασίας

Υπάρχουν αυστηροί κανόνες συμπεριφοράς ακόμα και για τα παιδιά των βασιλικών οικογενειών. Αν ο πρίγκιπας ή η πριγκίπισσα γίνουν πολύ άτακτοι, ξέρουν ότι θα τους αφήσουν στο σπίτι κατά την διάρκεια μιας επίσημης εκδήλωσης.

Στο σπίτι μπορούν να είναι πιο χαλαροί

“Δεν έχουν σπάσει ακόμα κανένα χέρι, αλλά πάντα προσπαθούν να το κάνουν. Ο Τζορτζ τρέχει συνέχεια στο σπίτι, σπρώχνοντας και πέφτοντας πάνω σε πράγματα. Σας παρακαλώ, πείτε ότι κάποια στιγμή τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα”, είχε πει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Απαγορεύονται οι σωματικές τιμωρίες

Οι υπολογιστές και τα τάμπλετ είναι παιχνίδια για μεγάλους

Η τηλεόραση επιτρέπετε

Τα παιδιά μπορούν να βλέπουν τα αγαπημένα τους καρτούν στην τηλεόραση, αλλά μόνο για περιορισμένο χρόνο μέσα στην ημέρα.

Μια απλή ζωή χωρίς πολλες πολυτέλειες

Πολλές φορές, έχουμε δει την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Τζορτζ να φοράνε παλιά ρούχα των γονιών τους ή ακόμα και του θείου τους, του Χάρι.

Αν πρέπει να αγοράσουν κάτι καινούργιο, η Κέιτ προτιμάει μάρκες ευρείας κατανάλωσης και όχι πολύ ακριβά και πολυτελή ρούχα.