ΚΡΗΤΗ

15.000 μάσκες από την Τράπεζα Χανίων στο Νοσοκομείο Χανίων (φωτογραφίες)

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων θέλοντας να συμβάλλει έμπρακτα στην προσπάθεια των λειτουργών του συστήματος Δημόσιας Υγείας για την αντιμετώπιση του νέου κορωνοϊουπροχώρησε στην αγορά υγειονομικού υλικού για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Χανίων.

Συγκεκριμένα, παραδόθηκαν σήμερα 15.000 ειδικές πιστοποιημένες μάσκες στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων για την προστασία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

 

15.000 μάσκες από την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων στο τοπικό νοσοκομείο

15.000 μάσκες από την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων στο τοπικό νοσοκομείο

Ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων κ. Μιχαήλ Μαρακάκης, σε σχετική δήλωσή του αναφέρει:

«Το σύνολο της χώρας έχει εισέλθει σε μια πρωτόγνωρη και δύσκολη μάχη ενάντια στον COVID-19. Πρέπει όλοι μαζί, πολιτεία, φορείς, επιχειρήσεις και πολίτες να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να κερδίσουμε τη μάχη με όσο το δυνατό λιγότερες απώλειας. Η Τράπεζά μας, επιβεβαιώνοντας ακόμα μια φορά τον κοινωνικό της ρόλο, θα συμβάλλει στο μέγιστο βαθμό των δυνατοτήτων της  στη συλλογική εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας στη χώρα μας».

 

Το αυτοκίνητο με το υγεινομικό υλικό έξω από το νοσοκομείο Χανίων

Το αυτοκίνητο με το υγεινομικό υλικό έξω από το νοσοκομείο Χανίων

Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων ευχαριστεί τους λειτουργούς του Εθνικού Συστήματος Υγείας για τη μέχρι τώρα προσπάθειά τους και τους εύχεται καλή δύναμη στο αξιέπαινο έργο που επιτελούν.