ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Τρίτη ληστεία στο ίδιο σπίτι μέσα σε ένα χρόνο

Οι κουκουλοφόροι δράστες χτύπησαν άγρια τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ενώ οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να είναι γνωστοί του

Δεν έχουν τέλος οι εφιάλτες για έναν 59χρονο που κατοικεί μαζί με την ηλικιωμένη μητέρα του σε ένα σπίτι στην κοινότητα Βαγιωνιά του Ηρακλείου, καθώς μέσα σε μόλις έναν χρόνο έγιναν στόχοι ληστείας για τρίτη φορά, πιθανότατα από τους ίδιους δράστες!

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία ο 59χρονος, τη νύχτα της Τρίτης εισέβαλαν στο σπίτι τρεις άγνωστοι κουκουλοφόροι και τον χτύπησαν άγρια, ενώ στη συνέχεια τον ψέκασαν με υπνωτικό σπρέι για να κάμψουν κάθε προσπάθειά του να αντισταθεί, ενώ απείλησαν να τον σκοτώσουν. Αμέσως μετά, ερεύνησαν το σπίτι αναζητώντας χρήματα ή τιμαλφή.

Όμως, δεν βρήκαν κάτι αξίας και έσπευσαν να εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση. Όταν συνήλθε το θύμα, ειδοποίησε την Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η προανάκριση που βρίσκεται σε εξέλιξη εξετάζει και το ενδεχόμενο οι εισβολείς να είναι κάποιοι που έχουν διαφορές με τον 59χρονο.