ΓΥΝΑΙΚΑ

3 πράγματα που πρέπει να σκεφτείς πριν αγοράσεις άρωμα

Ένας mini οδηγός για την επόμενη φορά που θα πρέπει να επιλέξεις άρωμα.

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που τα δώρα έχουν την τιμητική τους και τα αρώματα είναι πρώτα στη λίστα με τις προτιμήσεις. Είναι το τέλειο και πιο safe δώρο για τους άλλους αλλά και για τον ίδιο σου τον εαυτό. Πώς όμως επιλέγεις μέσα σε τέτοια ποικιλία από μυρωδιές;

Προφανώς είναι αδύνατον να τα μυρίσεις όλα. Θα σου έχει συμβεί να φτάνεις στο σημείο να ζαλίζεσαι όταν έχεις δοκιμάσει αρκετά αρώματα. Κι αν δεν έχεις ερωτευτεί ακόμα μία μυρωδιά και πρέπει να αποφασίσεις κάποια στιγμή, λάβε υπ’ όψη σου τα παρακάτω:

– Όταν έχεις αμφιβολίες στρέψου σε κάτι κλασσικό. Υπάρχουν αρώματα που έχουν μία πολύ συγκεκριμένη πορεία και κατά κοινή ομολογία είναι ωραία. Όταν λοιπόν δεν μπορείς να αποφασίσεις ποιο άρωμα είναι ιδανικό από τις νέες αφίξεις, επίλεξε μία κλασσική μυρωδιά από αναγνωρισμένο brand. Είτε προορίζεται για άλλον, είτε για τον εαυτό σου, η κλασσική αξία δεν πάει ποτέ χαμένη.

– Μη διστάσεις να διαφοροποιηθείς από τα συνηθισμένα. Ναι, είναι πολύ γοητευτικό η μυρωδιά κάποιου να είναι αναγνωρίσιμο και βασικό χαρακτηριστικό του, αλλά μία αλλαγή δεν θα βλάψει κανέναν. Μπορείς να μείνεις σταθερός σχετικά με τις νότες βάσεις ή και να στραφείς σε κάτι τελείως διαφορετικό που μπορεί να είναι εξίσου γοητευτικό.

– Αποφάσισε το budget που θες να διαθέσεις πριν ξεκινήσεις το ψάξιμο. Συνήθως τα αρώματα κοστίζουν περισσότερο από τις κολώνιες. Έτσι κάνεις αμέσως ένα εύκολο ξεκαθάρισμα σχετικά με το που να στραφείς και η διαδικασία της επιλογής γίνεται αυτόματα πιο εύκολη.