ΣΠΙΤΙ

36 DIY ιδέες για πρωτότυπες γλάστρες κήπου

Αν ψάχνετε για έναν εύκολο, απλό και ανέξοδο τρόπο για να δώσετε μια φρέσκια νότα, ένα περίεργο και πρωτότυπο στυλ στον κήπο σας, δοκιμάστε αυτές τις ιδέες  μεπρωτότυπες γλάστρες κήπου.

Κοιτάξτε γύρω στο σπίτι σας για παλιά και αχρησιμοποίητα αντικείμενα που μπορούν να κάνουν μεγάλες προσθήκες στον κήπο σας.

Μερικές από αυτές τις ιδέες είναι τα κλασικά ξύλινα κιβώτια, και άλλες είναι καινοτόμες, όπως μπότες από καουτσούκ για τηνβροχή.

Μια τάση από αυτές τις ιδέες που επαναχρησιμοποιούνται για τις γλάστρες στον κήπο είναι να αναμίξετε διαφορετικά είδη λουλουδιών και πράσινο, όπως τα βότανα και τα παχύφυτα.

Επίσης τα παχύφυτα είναι μια άλλη σύγχρονη τάση στον κόσμο της κηπουρικής, και αντιπροσωπεύονται εδώ με πολλές διαφορετικές ιδέες για να επιδείξει αυτά τα μοναδικά φυτά.

Μπορείτε να δοκιμάσετε τη φύτευση σε μια μεγάλη μπανιέρα.

Για μικρές λεπτομέρειες, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μικρά μεταλλικά δοχεία. Αυτά μπορούν να δώσουν ένα άγγιγμα χρώματος σε μια γωνία ή τραπέζι.

Εικόνες από αυθεντικές γλάστρες κήπου

Κάντε πράξη αυτές τις ιδέες διασκέδασης για ανακύκλωση, το μόνο που χρειάζεται είναι δημιουργικότητα, ορισμένα φυτά και ίσως κάποια δοχεία χρωμάτων.

Ο κήπος σας θα αντικατοπτρίζει το προσωπικό σας στυλ και την οικογένειά σας και θα εκπλαγείτε από τα σχόλια των φίλων σας.