ΓΥΝΑΙΚΑ

4+1 τρόποι να αυτοϊκανοποιείσαι μπροστά σε έναν άντρα χωρίς να το καταλάβει

Οι άντρες με το foreplay σε γενικές γραμμές δεν τα πάνε πολύ καλά. Όταν όμως τα πάνε καλά, τα πάνε πολύ καλά. Τους το αναγνωρίζουμε. Επειδή όμως οι περισσότεροι περνάνε κατευθείαν στο ψητό, εμείς σου έχουμε πέντε τρόπους με τους οποίους μπορείς να προετοιμάσεις τον εαυτό σου, ώστε να είναι hot and heavy, τόσο σε εσωτερικό, όσο και σε εξωτερικό χώρο, ακόμα και μπροστά σε τρίτα άτομα.

Στον εξωτερικό χώρο:

Λέγοντας εξωτερικό χώρο εννοούμε οποιονδήποτε χώρο εκτός σπιτιού, από ένα μπαρ έως και ένα παγκάκι. Εάν θέλεις να «βοηθηθείς», τα sex toys είναι φίλοι σου. Αφενός μπορείς να προτιμήσεις μία κολπική μπίλια στο μέγεθος της αρεσκείας σου, η οποία θα κινείται μέσα σου ανάλογα με το βηματισμό ή με τη στάση του σώματός σου, διεγείροντας μόνιμα την περιοχή εκεί κάτω, ή αφετέρου να φορέσεις ένα string με λειτουργία δόνησης, το οποίο είτε από το κινητό σου είτε από ένα εξαιρετικά διακριτικό τηλεχειριστήριο, θα μπορεί να ρυθμίζεται σε ένταση αναλόγως με τις ορέξεις σου.

Αν δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις sex toys, τότε φρόντισε να το πετύχεις με τη στάση του σώματός σου και συγκεκριμένα με τον τρόπο που κάθεσαι στην καρέκλα σου. Θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα η σκληρή πλακοραφή του denim παντελονιού σου, η οποία στο σημείο που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το φερμουάρ, ενώνεται δημιουργώντας ένα αρκετά «ενοχλητικό» εξόγκωμα, το οποίο εσύ θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου. Καθώς καταλαβαίνεις στο σημείο συνάντησης της πλακοραφής του παντελονιού σου και της κλειτορίδας σου, αυτά τα δύο θα παίξουν “man to man”.

Φροντίζεις οι κινήσεις σου να είναι ελαφρυές και τα δύο παραπάνω να εφάπτονται με τρόπο που όταν αναδεύεσαι να δημιουργείται τριβή. Ιδιαίτερα θα βοηθήσουν δύο πράγματα: Το ένα είναι η στάση σταυροπόδι και το άλλο να φροντίσεις να μην είσαι στριμωγμένη εκεί κάτω, αλλά αρκετά «αναδιπλωμένη», ώστε να μη στέκεται εμπόδιο σε τίποτα η φυσική σου ανατομία.

Στον εσωτερικό χώρο:

Εδώ τα πράγματα είναι σαφώς πιο εύκολα, καθώς ως εσωτερικό χώρο ορίζουμε ένα σπίτι που σου προσφέρει την άνεση του καναπέ σου. Αγκαλιάζεις ένα μαξιλάρι, φόρας κάτι ελαφρύ και φέρεσαι στο μαξιλάρι με πολλή αγάπη, τρυφερότητα και πάθος, έχοντάς το τοποθετήσει ανάμεσα στα πόδια σου. Το μαξιλάρι σ’ αγαπάει, και εσύ το αγαπάς ακόμα περισσότερο.

Bonus: Για τις κρύες νύχτες του χειμώνα που έρχονται

Εάν είναι χειμώνας και κρυώνεις, μπορείς να κάνεις τη βρώμικη δουλειά κάτω από την άνεση της μάλλινης κουβερτούλας σου, ενώ ο φίλος σου απολαμβάνει την πίτσα του.

marieclaire.gr