ΓΥΝΑΙΚΑ

5 Βήματα για να κάνεις τέλειο πιστολάκι στα μαλλιά!

Τα μαλλιά μιας γυναίκας αναδεικνύουν κατά πολύ το στυλ και την προσωπικότητά της και ένα σωστό πιστολάκι στα μαλλιά θα χαρίσει τον απαιτούμενο όγκο και λάμψη που πάντα ήθελες. Θα σου δείξω πως να κάνεις μόνη σου τέλειο πιστολάκι, για να μπορείς να έχεις το επιθυμητό χτένισμα χωρίς κόπο.

Απλές κινήσεις και συμβουλές θα σε βοηθήσουν να έχεις πάντα καλοχτενισμένα μαλλιά και να είσαι κομψή και όμορφη. Το πιστολάκι μπορεί να τιθασεύσει τα μαλλιά που πετάνε ή δεν στέκονται εύκολα, αλλά και να δώσει την κίνηση και τον όγκο που όλες μας αγαπάμε.

Πως να κάνεις μόνη σου σωστό πιστολάκι στα μαλλιά!
Βήμα 1 για σωστό πιστολάκι – Λούσιμο μαλλιών

Πρώτα πρέπει να λούσεις τα μαλλιά σου με ένα απαλό σαμπουάν και να προσθέσεις μαλακτική και μάσκα μαλλιών που θα τα βοηθήσει να είναι μαλακά χωρίς κόμπους. Σκουπίζεις ταμποναριστά με μια πετσέτα.

 

Βήμα 2 για σωστό πιστολάκι – Αφρός ή λοσιόν

Έπειτα πρέπει να βάλεις αφρό ή ειδική λοσιόν για ίσιωμα μαλλιών.  Θα βοηθήσει τα μαλλιά σου να ισιώσουν πιο εύκολα και γρήγορα. Παράλληλα θα προσθέσει όγκο στην τρίχα.

Βήμα 3 για σωστό πιστολάκι – Χτένισμα και κινήσεις με βούρτσα

Χτενίζεις καλά τα μαλλιά σου έτσι ώστε να μην έχουν κόμπους. Τα στεγνώνεις λίγο για να είναι νωπά. Παίρνεις μια ειδική βούρτσα και πιάνεις τα μπροστά μαλλιά, τα τυλίγεις στη βούρτσα με φορά προς τα μέσα.

Βήμα 4 για σωστό πιστολάκι – Σωστό ίσιωμα με βούρτσα

Αφού εχεις τυλιγμένα τα μαλλιά, παίρνεις το πιστολάκι και στεγνώνεις την τούφα ανεβοκατεβάζοντας τη βούρτσα. Το πιστολάκι δεν πρέπει να καίει τα μαλλιά, αλλά να είναι αρκετά κοντά.

Βήμα 5 για σωστό πιστολάκι – Χτένισμα και λακ

Συνεχίζεις με όλα τα μαλλιά, πιάνοντας μέτριες τούφες. Προσθέτεις λίγη λακ και είσαι έτοιμη και καλοχτενισμένη.

 

Αυτά τα απλά βήματα θα σου εξασφαλίσουν ένα εύκολο και σικάτο χτένισμα χωρίς να χρονοτριβείς. Μπορείς να το έχεις όποτε θέλεις και να κρατήσει όλη την ημέρα σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο.