ΓΥΝΑΙΚΑ

6 tips ομορφιάς από κορυφαίους κομμωτές για να έχεις πάντα τέλεια μαλλιά

Τα μυστικά για τέλεια μαλλιά δεν πρόκειται να σου τα αποκαλύψει κανένας κομμωτής. Μπορείς όμως στο σπίτι του και χωρίς να ξοδεύεις χρήματα για να επισκέπτεσαι το κομμωτήριο,να πετύχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

Για τέλειες μπούκλες

Τυλίξτε σφιχτά τα νωπά μαλλιά σας με μία πετσέτα ή ένα μπλουζάκι στην κορυφή του κεφαλιού και αφήστε τα μέχρι να στεγνώσουν.

Χτενίστε τα μαλλιά με τα δάχτυλα

 

Αντί να χτενίζετε προς τα κάτω τα μαλλιά σας, χτενίστε τα με τα δάχτυλα, με τον ίδιο τρόπο. Το καλύτερο; Μπορείτε να το κάνετε παντού!

Κάντε χαλαρές μπούκλες

 

 

Αφού λουστείτε, ψεκάστε στα μαλλιά σας ένα σπρέι για μπούκλες και μετά στεγνώστε τα με το πιστολάκι μαλλιών. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα σπρέι για φορμάρισμα και κάντε μασάζ στο κεφάλι για ένα λεπτό.

 

Τέλος, μπορείτε να πιάσετε τα μαλλιά σας σε ένα χαμηλό κότσο, όπως κάνει και η Kendall Jenner, για 10 λεπτά και μετά λύστε το για ονειρεμένες μπούκλες.

Κάντε ανταύγειες σας πάνω σε ένα τραπέζι

 

Μπορεί να ακούγεται τρελό, αλλά οι στυλίστες λένε ότι δίνει ένα πιο πολυδιάστατο χρώμα.

Δημιουργήστε όγκο με Coca Cola

 

Ευχαριστήστε την Suki Waterhouse. Το μοντέλο αποκαλύπτει ότι μερικές φορές πλένει τα μαλλιά της με Coca Cola για να τα κάνει πιο σπαστά.

Χρησιμοποιήστε το σίδερο για ενυδάτωση

 

Η Lupita Nyong’o μας έδειξε το κόλπο της στυλίστριας της, όταν ξέχασε το σπρέι της σε ένα σαφάρι. Πήρε το σίδερο (το οποίο δεν είναι τόσο τρομακτικό όσο ακούγεται) και ψέκασε λίγο νερό στα μαλλιά της. Η ηθοποιός έγραψε από κάτω «Μην το ανάψετε».