ΚΟΣΜΟΣ

Φλόριντα: Στη φυλακή 41χρονη δασκάλα χορού που πιάστηκε γυμνή στο κρεβάτι με 15χρονη

Ξεμονάχιαζε το κορίτσι όταν εκείνο πήγαινε να κάνει μαθήματα χορού

Σε 26 χρόνια κάθειρξης καταδικάστηκε, σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, μια 41χρονη δασκάλα χορού από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, η οποία διατηρούσε σεξουαλική σχέση με ένα 15χρονο κορίτσι.

Σύμφωνα με τη Sun, η Lauren Debenedetta είχε αρκετές σεξουαλικές επαφές με το ανήλικο κορίτσι το 2016, όταν η 15χρονη φοιτούσε στη σχολή χορού της 41χρονης.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η αρρωστημένη σχέση αποκαλύφθηκε όταν ο πατριός του κοριτσιού έκανε τσακωτή την δασκάλα χορού γυμνή στο κρεβάτι της θετής του κόρης. Τη συγκεκριμένη μέρα το κορίτσι είχε ζητήσει να μείνει σπίτι και να μην πάει στο σχολείο, επικαλούμενο αδιαθεσία. Η Debenedetta τηλεφώνησε στη μικρή όταν έμαθε ότι θα έμενε σπίτι και της ζήτησε να περάσει να τη δει. Ο πατριός της 15χρονης επέστρεψε σπίτι απροειδοποίητα να τσεκάρει το κορίτσι και βρέθηκε μπροστά στο σοκαριστικό θέαμα.

debe-1

Σύμφωνα με τη Sun, το θύμα είπε στην αστυνομία ότι η σχέση ξεκίνησε σχεδόν αμέσως μετά την εγγραφή της στη σχολή χορού. Ειδικότερα, όπως αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο, η Debenedetta φώναζε συνεχώς την έφηβη στο γραφείο της για να τη ξεμοναχιάσει, τη φιλούσε στο στόμα και την άγγιζε στα απόκρυφα σημεία της. Στη συνέχεια, όταν η σχέση τους προχώρησε, η δασκάλα χορού έδωσε στη μαθήτριά της ένα κινητό ώστε να ανταλλάζουν ανενόχλητες μηνύματα.

Η μικρή είπε στους αστυνομικούς ότι υπήρξαν αρκετές σεξουαλικές επαφές ανάμεσα σ’ εκείνη και την δασκάλα της, στο δικό της σπίτι, το σπίτι της 41χρονης αλλά και το στούντιο χορού.

Η Debenedetta βρέθηκε ένοχη για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου. Μετά την έκτιση της ποινής της, θα τεθεί υπό δικαστική επιτήρηση για πέντε χρόνια, όπως ορίζει η δικαστική απόφαση.

debe-2