ΓΥΝΑΙΚΑ

8 αλήθειες για τον γυναικείο οργασμό!

Γνωρίζεται πάρα πολύ καλά ότι το να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας είναι το σπουδαιότερο όλων. Πόσο μάλλον όταν είστε ειλικρινείς με τη σχέση σας και τη σεξουαλική σας ζωή.

Διαβάστε πιο κάτω ποιες είναι οι αλήθειες σχετικά με τον γυναικείο οργασμό και πολλές γυναίκες δεν τις ομολογούν ούτε στον εαυτό τους;

Αν δεν γνωρίσετε το σώμα σας και τις ιδιαιτερότητες του, περιμένετε να έχετε οργασμό; Η απάντηση είναι αρνητική, γιατί άπαξ και δεν ξέρετε τα σημεία, τα οποία σας δίνουν ευχαρίστηση, δεν είναι δυνατόν, να δείξετε και στον σύντροφο σας πως θα σας δώσει την ηδονή, που θέλετε.

Ο οργασμός είναι μια λειτουργία εγκεφαλική και μάλιστα ξεκινάει από το προηγούμενο, ότι χρειάζεται να νιώθετε άνετα με τον σύντροφο σας.

Μπορεί να υπάρξει σεξ χωρίς οργασμό. Είναι σύνηθες φαινόμενο ανάμεσα στα νέα ζευγάρια. Λίγο το άγχος, λίγο τα media, κάνουν τη σεξουαλική ζωή να φαίνεται βουνό.

Ο οργασμός θέλει τον χρόνο του. Πρέπει να νιώθετε άνετα, όπως προαναφέραμε και μάλιστα να έχετε τον απαιτούμενο χρόνο για να περάσετε όμορφα.

Για έναν καλό οργασμό, βασική προϋπόθεση είναι η καλή γνωριμία μεταξύ των δυο συντρόφων, όπως και η συναισθηματική ασφάλεια, που πρέπει να υπάρχει.

Βγάλτε από το μυαλό σας ότι το σεξ είναι κάτι άσχημο ή κάτι που δεν επιτρέπετε. Κάντε όσες φορές νιώθετε καλά και προσπαθήστε να επικοινωνήσετε με το ταίρι σας.

Τον οργασμό τον προκαλούν οι γυναίκες. Δεν υπάρχει κάποια μέθοδος αγγίγματος που να σας κάνει να ευχαριστιέστε. Θέλει συμμετοχή και μάλιστα ενεργητικότατη. Ο σύντροφος σας δεν είναι μηχανάκι, αλλά ούτε και εσείς.

Το μυστικό για έναν καλό οργασμό είναι η επικοινωνία, που έχετε με τον σύντροφο σας, αλλά με ειλικρίνεια, και πολύ σεβασμό, αλλιώς τα πράγματα, δεν θα είναι καλά και για τους δυο σας.