ΕΛΛΑΔΑ

Live η συζήτηση για την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη

Ξεκίνησε στη Βουλή η διαδικασία της συζήτησης για την άρση της ασυλίας του Παύλου Πολάκη. Με ένα… βουνό χαρτιά στο βήμα ο πρώην υπουργός. Επανέλαβε τα περί πολιτικής δίωξης ο Παύλος Πολάκης. Η άρση ασυλίας ζητείται μετά τις μηνύσεις που του έκαναν ο πρώην πρόεδρος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ και ο Γιάννης Στουρνάρας για την περιβόητη καταγραφή της συνομιλίας τους. Δείτε live τη διαδικασία.

Ξεκίνησε στη Βουλή η συζήτηση για την άρση ασυλία του Παύλου Πολάκη. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας ανέβηκε στο βήμα με έναν… πάκο χαρτιά για να υποστηρίξει τη θέση του πως η ασυλία του δεν πρέπει να αρθεί. Και αυτή τη φορά, ο Παύλος Πολάκης μίλησε για πολιτική δίωξη και αήθη πράξη εκδίκησης προς το πρόσωπό του.

Η άρση της ασυλίας του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας ζητήθηκε γιατί έχουν διαβιβαστεί στη Βουλή δυο δικογραφίες. Η μία αφορά μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που του έχει καταθέσει ο πρώην πρόεδρος των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτης Πουλής και η δεύτερη δικογραφία μετά την έγκλιση του διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα σχετικά με εν αγνοία του ηχογράφηση τηλεφωνικής συνομιλίας.

Δείτε live τη διαδικασία στη Βουλή