ΕΛΛΑΔΑ

MENOY Όλες οι Ειδήσεις 10 °C Αναζήτηση στο protothema.gr… Ελλάδα #TAGS: Αστυνομία Αλέκος Φλαμπουράρης Ένωση Αστυνομικών για επίθεση στο σπίτι του Φλαμπουράρη: Άνανδρη επίθεση, τραυματίστηκε συνάδελφός μας

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο – «Έχει γίνει το δεύτερο σπίτι μας» λένε οι συνδικαλιστές αστυνομικοί

Ο τραυματισμός ενός αστυνομικού και η μεταφορά του στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο κατά την επίθεση που δέχτηκε η διμοιρία των ΥΜΕΤ έξω από το σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, προκάλεσε την αντίδραση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

Με κείμενο που αναρτήθηκε στο Facebook, οι Αστυνομικοί ζητούν τη λήψη μέτρων, καθώς όπως σημειώνουν «το θέμα είναι διαχρονικό, δεν λύνεται με ευχολόγια».

Πιο αναλυτικά η ανάρτηση της Ένωσης:

«Το 401 ΓΣΝΑ έχει γίνει το δεύτερο σπίτι μας…

Ακόμα μια άνανδρη επίθεση εναντίον συναδέλφων μας έλαβε χώρα. Σήμερα ήταν η διμοιρία της ΥΜΕΤ που εκτελούσε υπηρεσία στα Εξάρχεια, φρουρώντας την οικία Υπουργού. Χθες ήταν η έδρα της Δ.Α.Ε.Α., αύριο ποιος ξέρει; Το θέμα είναι διαχρονικό, δεν λύνεται με ευχολόγια. Σε χώρες πολιτισμένες μια τέτοια επίθεση θα χαρακτηριζόταν τρομοκρατική, εδώ μας έχει γίνει συνήθεια!!! Περαστικά στον τραυματία συνάδελφο, εμείς βρεθήκαμε από την πρώτη στιγμή στο 401, δυστυχώς όμως έχουμε πάει τόσες φορές τον τελευταίο καιρό, που έχει χαθεί το μέτρημα».

asty_face
5
SHARES