ΕΛΛΑΔΑ

Serial killer στην Κύπρο: «Έριξα τη μικρή στη λίμνη για να βρίσκεται ανάμεσα στα πουλιά και τα φυτά του νερού»- «Το τοπίο στη λίμνη Μεμί ήταν ειδυλλιακό και παραμυθένιο», ανέφερε ο «Ορέστης»

Ο καθ’ ομολογία serial killer της Κύπρου άφησε άφωνους για άλλη μία φορά τους ανακριτές όταν τους εξήγησε για ποιο λόγο πέταξε το πτώμα της 6χρονης Σιέρα στη λίμνη Μεμί.

«Το τοπίο στη λίμνη Μεμί ήταν ειδυλλιακό και παραμυθένιο, γι’ αυτό αποφάσισα και έριξα τη μικρή εκεί. Ήθελα να βρίσκεται ανάμεσα στα πουλιά και στα φυτά του νερού. Αντίθετα, τη μητέρα της την έριξα στο φρεάτιο του Μιτσερού…».

Με τα λόγια αυτά ο κατά συρροήν δολοφόνος «αιτιολόγησε» την κίνηση του να εξαφανίσει τη σορό της εξάχρονης Σιέρα στα νερά της λίμνης, αφήνοντας με το σκεπτικό του έκπληκτους τους ανακριτές, που προσπαθούσαν να αποσπάσουν περισσότερες λεπτομέρειες για τη δράση του, καθώς τους απασχολούν πολλά ακόμη σκοτεινά σημεία, όπως ανέφερε η Real News στο Κυριακάτικο φύλλο της.

Ωστόσο, η ανερεύση της εξάχρονης, που έδωσε ένα λυτρωτικό τέλος στην αναζήτηση των σορών των επτά θυμάτων του 35χρονου, κρύβει ένα σκοτεινό παρασκήνιο. Οι ανακριτές της υπόθεσης είχαν επισκεφτεί τον «Ορέστη» στο κελί του το πρωί της περασμένης Τετάρτης, προκειμένου να τον πιέσουν να τους αποκαλύψει το ακριβές σημείο όπου είχε ρίξει τη Σιέρα καθώς τα συνεργεία των ειδικών μάταια έψαχναν επί δύο μήνες στα νερά της λίμνης λόγω παραπλανητικών υποδείξεων του δράστη…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι ανακριτές πίεσαν ασφυκτικά τον «Ορέστη» όχι μόνο για τη μικρή Σιέρα, αλλά και για άλλη μια γυναίκα με την οποία επικοινωνούσε και η Αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη πλήρως ότι βρίσκεται εν ζωή.

Τότε ήταν που σε μία κρίση ειλικρίνειας, τους είπε: «Μα καλά τόσο καιρό δεν έχετε εντοπίσει το πτώμα της μικρής; Το έριξα το παιδί εκεί γιατί το τοπίο ήταν ειδυλλιακό και παραμυθένιο…», αφήνοντάς τους άφωνους.