LIFESTYLE

(Video:) Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μιλάει για τα εξώδικα στην αδελφή της -«Ασχημες οι κατηγορίες, πολλά τα ψέματα» και ο λόγος(;) πίσω από αυτή την αντιμαχία

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου το πρωί της Πέμπτης «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη κόντρα με την ετεροθαλή αδερφή της Μάρθα Κουτουμάνου, για τα οικονομικά και περιουσιακά στοιχεία. Η ίδια στις δηλώσεις τόνισε, πως «οι κατηγορίες είναι πολύ άσχημες, τα ψέματα είναι πάρα πολλά και υπάρχουν και αποδείξεις ότι είναι ψέματα».

Συγκεκριμένα, η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου είπε χαρακτηριστικά: «Είναι λίγο νωρίς να μιλήσω. Προτιμώ να μιλάνε άλλοι τώρα και να πάθουν τρικλοποδιές άλλοι. Οι κατηγορίες είναι πολύ άσχημες, τα ψέματα είναι πάρα πολλά και υπάρχουν και αποδείξεις ότι είναι ψέματα. Καλώς ή κακώς επειδή στην οικογένειά μου είμαστε δημόσια πρόσωπα, κάτι μικρό, που μπορεί σε μια άλλη οικογένεια να μείνει μεταξύ τους και να το ξέρουν 5 – 10 άνθρωποι, σε εμάς το μαθαίνει όλη η χώρα. Λάθος, γιατί ακούει λάθος ανθρώπους να βγαίνουν να μιλάνε.

Εγώ δεν αρνούμαι τα εξώδικα, δεν αρνούμαι τα ασφαλιστικά μέτρα που έχω κάνει, αλλά ο λόγος που έχουν γίνει όλα αυτά και γιατί ξεκίνησαν όλα, θα τα πω την κατάλληλη στιγμή. Αυτή τη στιγμή εγώ δεν θα κάνω δικαστήριο για να κιτρινίσω ή να πω για κάθε πράγμα που με κατηγορεί η αδερφή μου και όλοι αυτοί που βγαίνουν στην τηλεόραση και λένε διάφορα. Τα πράγματα είναι απλά. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, γιατί είναι χωρισμένα μισά – μισά. Τα υπόλοιπα θα φανούν.

Επαναλαμβάνω κάτι που έχω ξαναπεί, δεν φτύνω εκεί που με στηρίζουν. Όταν φεύγει κάποιος άνθρωπος από μία οικογένεια, αλλάζουν οι ισορροπίες, πόσο μάλλον όταν φεύγει μία μάνα, διαλύονται τα πάντα. Εμένα μου αρέσει όταν διαλύονται τα πάντα γιατί τα ξαναφτιάχνει ο καθένας μόνος του από την αρχή. Δεν μπορείς πια να είσαι σε μια ηλικία και να στηρίζεσαι στα φτερά της μάνας σου ή να στηρίζεσαι στις πατερίτσες κάποιου άλλου που σου προσφέρει οικονομική βοήθεια.»

Γιατί «σκοτώνονται» οι κόρες της Ζωής Λάσκαρη: Ξαδέλφη της Μαρίας-Ελένης Λυκουρέζου και της Μάρθας Κουτουμάνου εξηγεί

Το κλίμα που επικρατεί μέσα στις δύο αδελφής είχε διαφανεί από τις πρόσφατες συνεντεύξεις της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου η οποία αποκάλυψε ότι με την Μάρθα δεν τα είχαν βρει ποτέ. Ξαδέλφη των δύο κοριτσιών, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, παρέθεσε τα πράγματα από την πλευρά της Μάρθας Κουτουμάνου:

«Η Μαρία Ελένη άδειασε αποθήκες, έχει το θέατρο»

«Η Μάρθα είναι σε άσχημη κατάσταση, έχει μπει μέσα η Μαρία Ελένη, έχει πάρει διάφορα πράγματα της μαμάς τους, έχει αδειάσει αποθήκες, έχει το θέατρο, η Μάρθα δεν έχει πάρει από τη μαμά της τίποτα.

Η Μάρθα έχει πληρώσει τα χρέη του σπιτιού που υπήρχαν εφόσον η Ζωή ζούσε. Δεν είναι ότι ζητάει να πληρωθούν έξοδα του σπιτιού από εκείνη την ημέρα και μετά. Ζητάει τα χρήματα που έχει πληρώσει ενώ η Ζωή ζούσε. Υπάρχουν αποδείξεις. Ας πούμε η ΔΕΗ από τότε που η Ζωή ήταν εν ζωή. Αυτά δεν πρέπει να πληρωθούν; Μισά μισά. Μισά η Μάρθα, μισά η Μαρία Ελένη, εν πάση περιπτώση κάτι, αυτοί δεν έχουν δώσει τίποτα. Η ξαδέλφη μου αυτή τη στιγμή είναι η μόνιμή της κατοικία το Πόρτο Ράφτη, δεν έχει καμία αντίρρηση να πουληθεί, όλα τα προβλήματα, τις ιστορίες τις δημιουργεί η Μαρία Ελένη βγαίνοντας και λέγοντας όλα αυτά τα πράγματα και μη έχοντας αφήσει στη Μάρθα τίποτα. Το ξέρετε ότι η Μάρθα δεν έχει τίποτα προσωπικό της μαμάς της; Της πήραν ακόμη και τις φωτογραφίες της;», είπε η εξαδέλφη της Μάρθας Κουτουμάνου η οποία πήρε και το μέρος της.

«Η Μαρία Ελένη να καταλάβει ότι δεν είναι το μοναδικό παιδί της Ζωής Λάσκαρη»

Σε σχετική ερώτηση της Τατιάνας Στεφανίδου αν το θέμα είναι συναισθηματικό, η εξαδέλφη της Μάρθας Κουτουμάνου απάντησε πώς τα θέματα είναι πολλά και συναισθηματικά και οικονομικά. «Οταν αποφάσισε η Μαρία Ελένη ερήμην της Μάρθας για το θέατρο, η Μάρθα το μόνο πράγμα που είχε ζητήσει ήταν να μείνει το όνομα του θεάτρου »θεατρική σκηνή Ζωή Λάσκαρη». Και η Μαρία Ελένη αποφάσισε, χωρίς να ρωτήσει κανέναν, να πάρει το όνομα και να πάει να κάνει θέατρο αλλού. Το θέατρο το είχε φτιάξει η μαμά της από τη αρχή, το είχε ανακαινίσει, ήταν το παιδί της. Αυτό που πρέπει να καταλάβει η Μαρία Ελένη είναι ότι δεν ήταν το μοναδικό παιδί της Ζωής, ήταν και η Μάρθα», εξήγησε.

«Η Μάρθα τα βγάζει πέρα δύσκολα…»

Ερωτώμενη για το πώς τα βγάζει πέρα η Μάρθα, η απάντηση της εξαδέλφης των κοριτσιών ήταν «Δύσκολα, όπως όλος ο κόσμος. Δεν εργάζεται». Και συνέχισε: «Αμέσως μετά τη θάνατο της Ζωής τις επόμενες ημέρες άλλαξαν όλοι συμπεριφορά απέναντι στη Μάρθα. Και ο τρόπος που της συμπεριφέρθηκαν και αυτή την ιστορία με τα εξώδικα την ξεκίνησε η Μαρία Ελένη όχι η Μάρθα. Η Μάρθα δεν ήθελε να βγει αυτή η ιστορία στα κανάλια και ήθελε να λυθεί και να τελειώνει όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Της έδωσε κλειδιά των αποθηκών που είχε μέσα η Ζωή ρούχα, η Μαρία Ελένη πήγε και τα σήκωσε όλα. Δεν είχε πρόβλημα να μοιραστεί, η Μαρία Ελένη δεν άφησε τίποτα. Η Μάρθα θέλει να πουληθεί το σπίτι για να τελειώνουν και με τα χρέη και να πάρει ο καθένας το δρόμο του».

Τέλος η ανιψιά της Ζωής Λάσκαρη, εξήγησε και το λόγο που η Μάρθα Κουτουμάνου δεν θέλει να κυκλοφορούν αντίγραφα των κλειδιών του σπιτιού στο Πόρτο Ράφτη για το οποίο την κατηγορεί η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. «Δεκαπέντε ημέρες αφότου έφυγε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μπήκαν ληστές και την λήστεψαν. Και αυτός είναι και ο λόγος που δεν θέλει να κυκλοφορούν δεξιά αριστερά κλειδιά, γιατί φοβάται μην την κλέψουν. Οχι για να μην την κλέψει η Μαρία Ελένη».

Πηγή: iefimerida.gr